eFotbal

Dejvické myšlenky na baráž? Někdo možná řekne, že je to ode mě drzé, když jsme dva body od sestupu, ví Rada

Dejvické myšlenky na baráž? Někdo možná řekne, že je to ode mě drzé, když jsme dva body od sestupu, ví Rada
Dejvické myšlenky na baráž? Někdo možná řekne, že je to ode mě drzé, když jsme dva body od sestupu, ví RadaFlashscore
I po půl roce je pro Petra Radu z Dukly druhá nejvyšší soutěž hroznou změnou a do dneška se v ní nemůže vyznat. Potkává se tak s menší fotbalovostí a větší bojovností, nasazením a dorážením, o mladých návštěvách na stadionech nemluvě.
Reklama
Reklama

Dejvické mužstvo z Julisky má za sebou hrozný podzim a současný stav pouhé dva body na posledního se nečekal. Tím spíš, že se v létě mluvilo o útoku na návrat mezi elitu.

Rekordman v počtu odkoučovaných prvoligových zápasů se však nevzdává a byť ztrácí jeho svěřenci na barážová místa deset bodů, ze svých předsezonních cílů zatím neslevil...

"Někdo možná řekne, že je to ode mě drzé, když jsme dva body od sestupu. Ale před sezonou jsme si dali cíl, že chceme postup, nebo minimálně hrát baráž, a pokud je procento šance se do baráže dostat, tak se o to musíme poprat. Ale nejdřív se musíme dostat z toho spodku tabulky," uvedl v rozhovoru pro ČT Sport čtyřiašedesátiletý odborník, jehož celku začne jarní část sobotním střetem s Třincem, který má stejně bodů.

Tradiční pražský tým by mohla hřát současná bilance jedenácti duelů bez prohry. Ostřílený stratég však přátelákům moc velkou váhu nepřikládá a nechtěl by se nimi nechat opít.

"V létě jsme porazili Teplice 4:1 a dobře jsme hráli i s dalšími týmy z ligy a nic. Přáteláky jsou důležité pro změnu rytmu v přípravě, ale jinak nic. Byli jsme na začátku sezony také nabuzení a prd – jsme čtvrtí od konce. Teprve mistráky ukážou, jak na tom jsme," nabídl svůj střízlivý pohled.

Předseda Prostějova je s doplněním kádru spokojen. Týká se to i příchodu gólmana Vejmoly z třetiligových Záp