eFotbal

Diopa čeká mise již ve čtvrtém českém klubu. Na jaké adrese čekají na jeho přílet ze Senegalu?

Diopa čeká mise již ve čtvrtém českém klubu. Na jaké adrese čekají na jeho přílet ze Senegalu?
Diopa čeká mise již ve čtvrtém českém klubu. Na jaké adrese čekají na jeho přílet ze Senegalu?Flashscore
Hlavní trenér Dynama České Budějovice David Horejš (43) se dočkal na Střeleckém ostrově zajímavé posily do ofenzivní řady.
Reklama
Reklama

Jihočeský klub se totiž až do června 2023 domluvil na smlouvě se zkušeným senegalským útočníkem Dame Diopem, který má za sebou štace ve Slavii, Baníku Ostrava či Fastavu Zlín.

Sedmadvacetiletý africký forvard s minulostí v arménském FC Širk či ruském FK Chimki odehrál dohromady v nejvyšší české soutěži 107 utkání, v nichž se mu podařilo rozvlnit síť hned čtyřiadvacetkrát.

Naposledy ho bylo možno zastihnout v tureckém klubu Hatayspor, se kterým si zahrál první i druhou tureckou ligu a kde také minulý měsíc skončil.

Aktuálně se čeká na jeho přílet do Česka. "Smlouvy jsou podepsané a teď jednáme s českým velvyslanectvím v Senegalu o udělení víza, aby mohl okamžitě přiletět do Česka. Dame je aktuálně doma v Senegalu. Hned jak bude vše vyřešené, přesune se za námi do Budějovic. Všichni doufáme v to, že se do konce příštího týdne v našem klubu již objeví," pronesl na stránkách dynamocb.cz generální manažer Martin Vozábal.

Nadcházející souboje s Příbramí a Teplicemi tedy nový konkurent Ledeckého, Basseye a spol. nestihne, nicméně na Slovácko už by teoreticky mohl být připraven. Rozhodující bude jeho stav a forma.

V Brně ve mně asi vidí trochu spasitele, přiznává Pernica. V čem varuje parťáky z Plzně před Adolfem Šádkem?

Zdroj: dynamocb.cz