eFotbal

Dlouho volný Klinsmann se nabízí Tottenhamu. Předseda Levy mu může kdykoliv zavolat...

Dlouho volný Klinsmann se nabízí Tottenhamu. Předseda Levy mu může kdykoliv zavolat...
Dlouho volný Klinsmann se nabízí Tottenhamu. Předseda Levy mu může kdykoliv zavolat...Flashscore
Tottenham Hotspur je po konci Josého Mourinha, jehož do konce Premier League dočasně nahradil Ryan Mason, spojován hned s několika předními manažery.
Reklama
Reklama

Zájem vést londýnské Spurs, kteří nakonec obsadili v tabulce sedmou pozici, pak projevil i jejich bývalý útočník Jürgen Klinsmann, jenž svého času odehrál v Premier League hned dvě sezony a 50 tehdejších startů se mu podařilo přetavit v devětadvacet branek.

Předseda se mu může v případě potřeby ozvat. "Daniel Levy na mě má telefonní číslo, takže mi může kdykoliv zavolat," nechal se slyšet šestapadesátiletý mistr světa z roku 1990 a mistr Evropy z roku 1996.

Vést kádr dvojnásobných mistrů země, v jejichž nynějším mužstvu se nalézá hned několik světoznámých borců, ho jednoznačně přitahuje. Tím spíš, že na ostrovech ještě nikdy nepůsobil.

"Trénovat Tottenham by byla velká výzva, kterou by zvažoval každý trenér a já nejsem výjimkou," přidal někdejší renomovaný německý střelec.

Klinsmann kariéra v roli hlavního kouče vypukla v létě roku 2004, když se ujal německé reprezentace, na jejíž lavičce vydržel do léta 2006.

Poté si připsal necelou jednu sezonu v Bayernu Mnichov a po dvouleté pauze šéfoval více než pět let americkému národnímu mužstvu.

Jeho poslední štací byla Hertha Berlín, které krátkodobě vypomáhal v období od listopadu 2019 do února 2020 a od té doby je volný...

Podcast: Šílený poslední den sezony a kolaps Leicesteru. Jak oznámkovat Chelsea či United?

Zdroj: sport.sk