eFotbal

Dobrá zpráva pro Liberec. Jeho nejlepší hráč Tupta by v něm chtěl pokračovat i po vypršení hostování z Pescary

Dobrá zpráva pro Liberec. Jeho nejlepší hráč Tupta by v něm chtěl pokračovat i po vypršení hostování z Pescary
Dobrá zpráva pro Liberec. Jeho nejlepší hráč Tupta by v něm chtěl pokračovat i po vypršení hostování z PescaryFlashscore
Po nedávné těsné prohře s Viktorií Plzeň (1:2) hlasovali fanoušci Slovanu o nejlepšího libereckého hráče, jímž se stal slovenský útočící hráč Ľubomír Tupta, jenž za sebou nechal jak Dominika Plechatého, tak Lukáše Červa.
Reklama
Reklama

A není se čemu divit - čtyřiadvacetiletý rodák z Prešova se trefil ve druhém utkání v řadě a v obou případech šlo o krásné branky. Není pochyb o tom, že nejvýraznější ofenzivní tváří soudobého Slovanu je on a to navzdory tomu, že má Luboš Kozel k dispozici i nigerijskou zimní posilu Victora Olatunjiho.

Jak je zatím s návratem pod Ještěd spokojen? "Velmi. A jsem rád, že mi to tam padá, přišel jsem sem s tím, že chci dávat góly. I herně je to dobré, věřím, že takto budeme pokračovat, že budu pomáhat mužstvu a že budeme sbírat důležité body," přednesl na webu fcslovanliberec.cz hráč, jenž na jaře absolvoval čtyři ligové střety.

Na severu Čech je v současnosti zapůjčen z třetiligového italského celku Delfino Pescara, který nově převzal Zdeněk Zeman. Hostování skončí 30 června, jak to s ním bude dál?

"Jsem tu na hostování s opcí, věřím, že se mi ten půlrok vydaří a že tady budu moct zůstat. Hraje se mi tu dobře, jsem tu spokojený," nastínil možnou budoucnost hráč, jenž dříve prošel také Catanií, Veronou, Wislou Kraków, Ascoli i Sionem.

Technickému mladíkovi už vyšla i jeho první liberecká mise a je možné, že opravdu bude chtít zůstat prvoligový a do nižší soutěže už se nevracet, byť by šlo o Serii B. Teď už to bude o vyjednávacích schopnostech managementu Slovanu. 

Když ostravský Tijani nedá gól ze dvou metrů, tak může jít z lavice kdokoli a je to jedno...