eFotbal

Dobří holubi se vracejí. Willian by mohl nejpozději v lednu zamířit zpět do Londýna

Dobří holubi se vracejí. Willian by mohl nejpozději v lednu zamířit zpět do Londýna
Dobří holubi se vracejí. Willian by mohl nejpozději v lednu zamířit zpět do LondýnaFlashscore
Jeho návrat do rodné země nebyl doprovázen s fanfáry a po pouhém roce by se mohl vrátit zpět do Londýna, který je zřejmě jeho osudovým městem. Čtyřiatřicetileté brazilské křídlo je pokoušeno ze strany Fulhamu, dalšího klubu z anglické metropole, kde by mohl Willian hledat kariérní štěstí.
Reklama
Reklama

Fulham by rád hráče zlákal ještě v závěru tohoto letního přestupového okna, avšak času zbývá málo, proto se zvažuje i varianta smluvního zavázání, že se tak stane v lednu. Willian je údajně připraven tuto výzvu přijmout a nebrání se odcestovat na Ostrovy, aby podstoupil zdravotní prohlídku.

Po pouhém roce v barvách Corinthians by se tak někdejší opora Chelsea či Arsenalu mohla vrátit do Premier League. Dvojnásobný anglický mistr s Blues na Stamford Bridge ovládl také jeden ročník Evropské ligy.

Jeho návrat do rodné země nevyšel podle představ. Pouhý rok v Jižní Americe byl obdobím častých kontroverzí, kdysi skvělému křídlu bylo dokonce vyhrožováno smrtí. I z tohoto důvodu zatoužil Willian po ukončení spolupráce s brazilským klubem a nebránil by se návratu do Evropy.

Portugalský stratég Marco Silva během letního přestupového okna notně posiloval a kádr Fulhamu se rozrostl o zajímavé a perspektivní tváře. K nim by rád přidal i jméno s bohatými zkušenostmi, které by mohl svým spoluhráčům předat. V případě, že by nestihl být podepsán v závěru letního okna, se zvažuje i varianta, že by s klubem alespoň během podzimu trénoval, než se naskytne další možnost stvrdit spolupráci smluvně.

Neskutečně skromný kluk s neuvěřitelným čichem na branky. Haaland se prý narodil proto, aby střílel góly