eFotbal

Dočká se Ronaldo v Saúdské Arábii nového trenéra? Al-Nassr by rád jmenoval vítěze italské ligy s Rossoneri

Dočká se Ronaldo v Saúdské Arábii nového trenéra? Al-Nassr by rád jmenoval vítěze italské ligy s Rossoneri
Dočká se Ronaldo v Saúdské Arábii nového trenéra? Al-Nassr by rád jmenoval vítěze italské ligy s RossoneriFlashscore
Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Aymeric Laporte či Marcelo Brozovič by v Al-Nassru mohli dostat nového kouče. Vedení saúdskoarabského celku chce už v sobotu odvolat současného trenéra Luise Castra a do jeho pozice dosadit Stefana Pioliho.
Reklama
Reklama

Něco málo přes rok je Portugalec Luis Castro trenérem saúdskoarabského Al-Nassru. Pod sebou má krajana Cristiana Ronalda, ale i další hvězdy světového fotbalu. Jmenovat můžeme Taliscu, Sadia Maného či Marcela Brozoviče.

Zdroj: Al Nassr FC

Dlouho už by to ale platit nemuselo. Podle zpráv saúdskoarabského Falahsportu a také italského webu Calciomercato.com je už vedení aktuálně pátého celku Saudi Professional League rozhodnuto, že třiašedesátiletého matadora odvolá v sobotu po utkání s Al-Ahli.

Na jeho místo je favorizován italský stratég Stefano Pioli, který před necelými třemi lety dovedl AC Milán k vítězství v italské Serii A. Od konce května je ale bez angažmá, neboť se s Rossoneri nedohodl na osobních podmínkách.

Piolimu nicméně AC nadále vyplácí gáži ve výši čtyř milionů eur. A bude se tak dít až do příštího léta, ovšem za předpokladu, že rodák z Parmy bude nadále bez angažmá. Pokud by přijal nabídku Al-Nassru, odstupné od Rossoneri by již neobdržel.

PŘIŠEL JAKO VELKÝ TALENT, ALE BARCELONA HO ZMUCHLALA. POMOHLY MI TERAPIE, PŘIZNAL BRAZILSKÝ STŘELEC