eFotbal

Dostálek je nově asistentem Vyškova. Hodně si od něj slibujeme, řekl kouč Kameník

Dostálek je nově asistentem Vyškova. Hodně si od něj slibujeme, řekl kouč Kameník
Dostálek je nově asistentem Vyškova. Hodně si od něj slibujeme, řekl kouč KameníkFlashscore
Někdejší trenér brněnské Zbrojovky a ikona tamního fotbalu Richard Dostálek se stal asistentem druholigového Vyškova. O příchodu někdejšího reprezentanta či hráče pražské Slavie informovaly klubové stránky.
Reklama
Reklama

Musím říct, že byla moje iniciativa, aby přišel někdo, kdo nám okamžitě pomůže. Samotná jednání byla korektní a rychlá. Jsem rád, že se k nám Richard může připojit a cítil jsem, že se na tu spolupráci těší,“ komentoval příchod nového asistenta Jan Kameník.

„Od jeho příchodu si slibujeme zkušeného a silného kouče, který se hned zapojí do tréninkového procesu a bude současnému realizačnímu týmu nápomocen. Rychle dokáže načíst hráče, pomoct při vyhodnocení jejich aktuální výkonnosti a přinese poznatky, jimiž nás obohatí,“ pokračoval Kameník.

Cirkus v Brně pokračuje! Akcionářem Zbrojovky nejsem, říká Zábranský

Další jeho devízou je to, že v posledních letech dokázal vyhrát druhou ligu a postoupit do nejvyšší soutěže. Předpokládám, že tato zkušenost může být pro nás velkým přínosem,“ dodal kouč Vyškova.

Dostálek v sezoně 2021/22 okamžitě po sestupu Zbrojovky Brno do druhé ligy s týmem postoupil mezi elitu. O rok později jej ale na pozici kouče nahradil Martin Hašek, jemuž se však nepodařilo vyhnout se sestupu.