eFotbal

Doumbiovi komplikuje návrat ramadán: Makám na tom, abych se do ligy opět vrátil a dával týmu vše, co umím

Doumbiovi komplikuje návrat ramadán: Makám na tom, abych se do ligy opět vrátil a dával týmu vše, co umím
Doumbiovi komplikuje návrat ramadán: Makám na tom, abych se do ligy opět vrátil a dával týmu vše, co umímFlashscore
Bývalý dlouholetý středopolař Dukly Mohamed Doumbia se sice upsal v únoru Slovanu až do června 2024, nicméně následně vyřizoval ve své rodné zemi pracovní víza a zpět do Česka se opět vrátil až v dubnu.
Reklama
Reklama

Aktuálně už však opět trénuje s áčkem a pro Luboše Kozla tak v podstatě jde o novou posilu. "V Africe jsem trénoval sám a se svým otcem. Teď s týmem je to jiné, ale cítím se normálně. Je to pro mě akorát trochu náročnější kvůli ramadánu. Obvykle je má nejlepší pozice záložník, číslo osm. Umím rozdávat přihrávky, držet míč a přenášet hru. Dávat do hry svou kvalitu," uvedl na webu fcslovanliberec.cz hráč, jenž mimochodem na Starém kontinentu začínal ve Finsku.

S kým si pod Ještědem nejvíce rozumí? "V kabině jsou to Marios Purzitidis, Christ Tiéhi a Ahmad Ghali. Nicméně všichni spoluhráči jsou super," doplnil hráč, jenž operuje v Česku již od roku 2018. "Česko je pěkné. Praha je opravdu hezká. Jsem rád, že tu jsem a snažím se odvést nejlepší práci. Už rozumím lépe. Ze začátku to pro mě ale bylo velmi těžké. Ale pak jsem poslouchal ty samé věci na tréninku nebo když na mě mluvil trenér, a tak jsem se už trochu naučil. Takže teď už je to lepší," pochlubil se kolega Stocha, Rabušice či Rondiče.

Dva roky zpět byl povolán i do národního mužstva Pobřeží slonoviny a dle svých slov by byl rád, aby nešlo o poslední pozvánku. "je to pro mě vždy velká motivace se do národního týmu vrátit. Byla to pro mě skvělá zkušenost, být mezi velkými hráči, trénovat s nimi a něco se přiučit. Bylo to něco velkého. Mám velkou motivaci se tam dostat znovu a zahrát si," doplnil na klubovém webu Slovanu Doumbia.

A co Fortuna:liga? "Je to pro mě velká motivace. Makám na tom, abych se do první ligy opět vrátil a dával týmu vše, co umím," zakončil borec, jehož tým se v neděli utká před domácím publikem s poslední Karvinou.

Baník potřebuje, aby z něj spadlo psychické břemeno a závaží. Galásek věří, že jeho tým může v Plzni obstát a uspět

Zdroj: fcslovanliberec.cz