eFotbal

Drobný? Na podzim chytal za Jindřichův Hradec a nyní ho čeká start trenérské kariéry ve slavném Bayernu

Drobný? Na podzim chytal za Jindřichův Hradec a nyní ho čeká start trenérské kariéry ve slavném Bayernu
Drobný? Na podzim chytal za Jindřichův Hradec a nyní ho čeká start trenérské kariéry ve slavném BayernuFlashscore
Brzy dvaačtyřicetiletý Jaroslav Drobný, jehož poslední klubovou zastávkou na nejvyšší úrovni byly České Budějovice, strávil během své dlouhé kariéry i 12 let v bundeslize.
Reklama
Reklama

Za tu dobu prošel Herthou Berlín, Bochumí, Hamburkem, Werderem Brémy i Fortunou Düsseldorf, s tím, že opakovaně měl o jeho služby projevovat zájem i vůbec největší německý klub Bayern Mnichov.

A byť mu příchod do bavorské metropole nevyšel jako hráči, jako trenérovi už to podle všeho klapne. Alespoň podle informací serveru isport.blesk.cz.

Exreprezentant, jenž je i členem Klubu ligových brankářů, který sdružuje gólmany se 100 a více čistými konty, se kvůli nové kariérní výzvě přestěhoval z Hamburku právě do Mnichova.

Ve slavné Allianz Areně se stane klient agentury Sport Invest novým koučem brankářů v juniorce Bayernu, s tím, že na dotyčné pozici dočasně nahradí dvaašedesátiletého Waltera Junghanseho, kterého čeká operace kolena.

Drobný, jenž v průběhu podzimu odchytal pár zápasů za divizní Jindřichův Hradec a proti Doubravce se mu podařilo proměnit i penaltu, sice původně plánoval, že ve zbytku podzimní části zavítá na exkurzi do několika evropských akademií, nicméně nakonec bude všechno jinak a on má před sebou trenérský start na velmi prestižní adrese...

Stronatimu menší stadion pro necelé 4 tisíce diváků nevadí: Je to rozumné, moc lidí na nás nechodí

Zdroj: isport.blesk.cz