eFotbal

Dukla hledala někoho, kdo jí dokáže přinést přečíslení a v Innsbrucku si vybrala tohoto Zeleného orla...

Dukla hledala někoho, kdo jí dokáže přinést přečíslení a v Innsbrucku si vybrala tohoto Zeleného orla...
Dukla hledala někoho, kdo jí dokáže přinést přečíslení a v Innsbrucku si vybrala tohoto Zeleného orla...Flashscore
Ambiciózní druholigový celek z dejvické Julisky, který zůstává po podzimu tabulkově za očekáváním, se první čtvrtek roku 2021 pochlubil novou akvizicí do ofenzivní řady.
Reklama
Reklama

Hlavní kouč Dukly Roman Skuhravý bude moci nově pracovat s dvaadvacetiletým nigerijským forvardem Sundayem Adeyemim Faleyem, který se upsal v české metropoli až do června 2024.

"Jsem moc rád, že se nám podařilo dotáhnout příchod prvního vytipovaného hráče, o dalších jednáme. O Sundaye jsme hodně stáli, má velmi zajímavé přednosti a předpoklady. Zvýší naši nebezpečnost v útoku, je velmi silný jeden na jednoho a hlavně tyto situace vyhledává. Nám větší odvaha v těchto momentech na podzim občas chyběla a Sunday by nám měl jednoznačně pomoct. Většina soupeřů proti nám brání, proto potřebujeme hráče, kteří nám dokáží přinést výhodu a přečíslení," okomentoval čerstvý transfer sportovní ředitel pražského klubu Jan Staněk, jehož vyjádření nabídly stránky fkdukla.cz.

Čerstvý spoluhráč Ayonga, Hadaščoka, Kozmy a spol., který v roce 2018 startoval za Nigérii na Africkém poháru národů, naposledy operoval ve druhé rakouské ligy v barvách Wackeru Innsbruck a měl by být použitelný jak na pravém, tak na levém křídle, s tím, že zkušenosti má už i z podhrotové role.

"Jsem nadšený, že jsem se stal součástí Dukly. Budu se snažit, abych na hřišti odvedl maximum a pomohl týmu k zisku co nejvíce bodů," zakončil webem fkdukla.cz citovaný africký borec, jenž jako náctiletý prošel také Altachem. 

[p][p]Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FK Dukla Praha (@fkduklapraha)

Zdroj: fkdukla.cz