eFotbal

Dvanáctý hráč Realu? Ceballos přišel s drsnou fotografií

Dvanáctý hráč Realu? Ceballos přišel s drsnou fotografií
Dvanáctý hráč Realu? Ceballos přišel s drsnou fotografiíFlashscore
Předehrávka 37. kola španělské La Ligy přinesla tři branky, obrat Realu Madrid a také vyloučení domácího mistra světa. Marcos Acuňa nedohrál po střetu s Danim Ceballosem a právě tento moment spustil největší kontroverzi.
Reklama
Reklama

Sevilla šla v předehrávce předposledního kola do vedení už ve třetí minutě po trefě Rafy Mira. Ještě v první půle ale parádním přímým kopem vyrovnal Rodrygo a stejný hráč nakonec Bílému baletu zařídil vítězství.

Duel kromě tří branek přinesl také několik tvrdých osobních soubojů. Rozhodčí César Soto Grado udělil šest žlutých karet a také jednu červenou. V posledních pěti zápasech poslal ze hry už tři hráče.

V Seville před téměř třiceti tisíci fanoušky nedohrál duel světový šampion z loňského roku Marcos Acuňa. Jednatřicetiletý zadák nešetrně sestřelil Daniho Ceballose a inkasoval přímou červenou kartu. Právě ta způsobila největší kontroverzi.

Acuňa, který bude muset vynechat poslední kolo proti Realu Sociedad, si následně postěžoval na Instagramu, kde uvedl, že je těžké hrát proti dvanácti mužům. Tím poměrně přímo zaútočil na rozhodčího Grada. Reakce ovšem na sebe nenechala dlouho čekat a faulovaný Dani Ceballos zveřejnil fotku se svým zraněným kotníkem.

Je zřejmé, že červená karta byla s velkou pravděpodobností zasloužená. Jisté je, že Acuňa scházet v posledním kole bude, otázkou je, zda náhodou nebude chybět i španělský záložník ve službách Bílého baletu.