eFotbal

Emery získá kvalitního křídelníka. Ale pozor na koleno

Emery získá kvalitního křídelníka. Ale pozor na koleno
Emery získá kvalitního křídelníka. Ale pozor na kolenoFlashscore
Aston Villa se dočká nesmírně zajímavé posily. Z tureckého Galatasaraye přichází na hostování čtyřiadvacetiletý křídelník Nicolò Zaniolo. O něj se v minulosti zajímal třeba i Arsenal, kariéru ale italskému hráči zkomplikovalo zranění kolenních vazů.
Reklama
Reklama

Nicolò Zaniolo má stále teprve čtyřiadvacet let, přesto už má za sebou několik vážných zranění. Potíže měl se stehenním svalem, především pak ale s kolenními vazy. Kvůli nim musel již dvakrát podstoupit operaci.

Aston Villa to s ním přesto riskne. Italský křídelník podle Sky Sport Italia a Sportitalia zítra odletí do Birminghamu a následně se podrobí zdravotní prohlídce. Následovat bude podpis smlouvy. Unai Emery získá Zaniola nejprve na roční hostování za 4 miliony eur, následovat může trvalý přestup za 27 milionů eur.

"Zaniolo chce hrát v Premier League a my to respektujeme. V nejlepším zájmu klubu je hráče pustit, proto tak učiníme. Už máme Teteho a podepíšeme i další hráče," uvedl kouč Galatasaraye Okan Buruk po úspěšné odvetě 3. předkola Ligy mistrů proti Olimpii Ljubljana.

Galatasaray získal Zaniola v únoru z AS Řím za necelých 25 milionů eur. Pokud by Aston Villa v závěru ročníku uplatnila opci na přestup, získají římští Vlci 20 procent z prodejní částky.