eFotbal

Evropou se rojí zvěsti o odchodu Casemira z Realu. Která jména by jej mohla nahradit?

Evropou se rojí zvěsti o odchodu Casemira z Realu. Která jména by jej mohla nahradit?
Evropou se rojí zvěsti o odchodu Casemira z Realu. Která jména by jej mohla nahradit?Flashscore
Hráči přichází a odchází. Není tomu jinak ani na San Bernabéu, ale posledních osm let nemuseli na této adrese příliš řešit složení ve středu zálohy. Casemiro, Luka Modrič a Toni Kroos byli jasný trojzubcem v plánech všech trenérů a nejinak tomu je i za vlády Carla Ancelottiho. Nyní se však rojí zvěsti, že by brazilský defenzivní štít mohl zvednout kotvy, ačkoliv je jeho cenovka z tohoto tria nejvyšší. Pustit jej znamená nalézt adekvátní náhradu a spekuluje se o těchto jménech…
Reklama
Reklama
3) Aurélien Tchouameni (AS Monaco)

Toto jméno vzbuzuje pozornost napříč celou Evropou a na radaru Realu Madrid taktéž figuruje již nějaký ten pátek. Produkt mládežnické akademie Bordeaux patří v posledních dvou letech ke klíčovým tvářím Monaka a označován je dokonce za jednoho z nejlepších mladých záložníků v Ligue 1, potažmo na celém kontinentě. Tchouameni umí skvěle číst hru a problém mu nedělají ani vzdušné souboje. Jeho současný chlebodárce ale bude požadovat tučné výkupné, vlastně nejraději by byl, kdyby dvaadvacetiletý záložník klubové barvy neměnil vůbec.

2) Bruno Guimaraes (Newcastle United)

Tato tvář představuje taktéž veliký příslib do budoucna, ale o svém talentu přesvědčuje již několik posledních sezón. Příchodem do Newcastlu výrazně změnil hru k lepšímu, pomohl k odvrácení hrozícího sestupu. Čtyřiadvacetiletý brazilský legionář skvěle čte hru a přemýšlí o jejím vývoji. Umí předvídat situace a efektivně bourat útoky soupeře. Oproti svému krajanovi mu nelze upřít velmi efektivní zakládání protiútoků. Guimaraes ale bude pro Bílý balet zapeklitý oříšek, neboť do Newcastlu zamířil teprve před třemi měsíci a prohlásil, že je plně oddán projektu Magpies.

1) N'Golo Kanté (Chelsea)

Zkušený francouzský záložník prožil zatím nejlepší léta své kariéry na Ostrovech. V roce 2016 se výraznou měrou podílel na senzačním titulu Lišek v Premier League, také v barvách Chelsea se neztratil. Kanté je v posledních měsících spojován s odchodem ze Stamford Bridge a jeho jméno nejčastěji figurovalo na vytouženém seznamu posil Barcelony. Katalánský klub však otálí s vidinou toho, že by jej za rok ukořistil zdarma, neboť mu bude končit smlouva.

Zdroj: thehardtackle.com