eFotbal

Fabregas spekuluje: Kdyby Benzema skončil v Realu, dokonale by ho nahradil Kane

Fabregas spekuluje: Kdyby Benzema skončil v Realu, dokonale by ho nahradil Kane
Fabregas spekuluje: Kdyby Benzema skončil v Realu, dokonale by ho nahradil KaneFlashscore
Podle španělského záložníka Cesca Fabregase by byl současný útočník Tottenhamu jednoznačně nejlepší náhradou za Benzemu v dresu Realu Madrid, pokud by Benzema v budoucnu začal ve svých výkonech zpomalovat.
Reklama
Reklama

"Tlak v Madridu, stejně jako v Barceloně, není něco, s čím by se každý hráč dokázal vyrovnat. Pokud by však Benzema někdy odešel nebo někdy začal trochu zpomalovat, pak by pro ně byl Kane tím pravým," uvedl Fabregas ve svém sloupku pro The Daily Telegraph.

Čtyřiatřicetiletý záložník, který nyní hájí barvy Monaka dále uvedl, že již dlouho cítí, že právě anglický kapitán a hvězda „Kohoutů“ by v Realu mohl od Benzemy i něco pochytit. „Benzema samozřejmě znovu na mistrovství Evropy ukázal, že hraje velmi dobře, ale myslím si, že je od něj Kane roli v Madridu schopen převzít,“ napsal dále Fabregas pro anglický deník.

„I když ho sám moc dobře neznám, cítím, že má dobrou mentalitu.  Slyším také od ostatních lidí, že na sobě pracuje a tvrdě trénuje,“ dodal Fabregas na adresu sedmadvacetiletého Kanea. Tomu se uplynulá sezóna vydařila na výbornou. Za Spurs nastoupil v devětačtyřiceti utkáních a zaznamenal v nich 33 branek. Kane však také naznačil, že by „Kohouty“ v létě rád opustil. V minulosti byl spojován s přestupem do Manchesteru City a Manchesteru United.

Žádné divadlo snů. Ramos míří do Parku princů, píší ve Francii

Zdroj: www.sportbible.com