eFotbal

Fábry? Bývalý útočník Dukly bude po sestupu v Polsku oživovat kariéru v rodné zemi

Fábry? Bývalý útočník Dukly bude po sestupu v Polsku oživovat kariéru v rodné zemi
Fábry? Bývalý útočník Dukly bude po sestupu v Polsku oživovat kariéru v rodné zemiFlashscore
Trenér Pavol Majerník by se měl ve Skalici, jež se rozloučila se sezonou v Niké lize venkovní remízou 2:2 s Duklou Banská Bystrica, dočkat zajímavé ofenzivní posily.
Reklama
Reklama

Na tamní Městský stadion má totiž podle informací Jozefa Kopča namířeno vytáhlý slovenský forvard Marek Fábry.

Ten naposledy působil ve druhé polské lize, v níž postupně prošel Jastrzębie i Zaglebie Sosnowiec, kde mu doběhne smlouva již za několik týdnů a který se po poslední osmnácté příčce poroučí do třetí ligy.

Bývalý mládežnický reprezentant našich východních sousedů je odchovancem Nitry, který strávil určitý časový úsek své kariéry i v českém prostředí.

O KINSKÉHO JE ZÁJEM V ITÁLII! VE SLAVII ANI V PARDUBICÍCH NEZŮSTANE. NEMÁME NA NĚJ PENÍZE, ZNÍ Z VÝCHODU ČECH

Konkrétně v Dukle, za níž si připsal ve F:NL od března 2020 do listopadu 2021 dvaatřicet vystoupení a 10 přesných zásahů.

Slovenskou nejvyšší soutěž hrál naposledy na podzim 2019, vrátí se tak do ní přesně po pěti letech a nepochybně bude chtít rozšířit svou gólovou sbírku, která k tomuto datu činí pouze jednu trefu.

Skalica se v nedávno skončeném ročníku 2023/2024 spoléhala i na dvojici českých útočníků Romana Hašu (31), jenž si dříve zahrál za Slovácko, Karvinou i Třinec a Daniela Smékala (22), který byl v Trnavském kraji zapůjčen z Baníku Ostrava.

VOLNÍ HRÁČI Z DRUHÉ LIGY? DUKLE ODEJDE HVĚZDA, ŘEŠIT BUDE I VETERÁNY. DO LIGY BY RÁD NĚKDEJŠÍ SUPERTALENT SLAVIE