eFotbal

Feyenoord konečně splnil podmínky Sparty a Hancka už se Boleslav týkat nebude. Kolik milionů na Letnou připluje?

Feyenoord konečně splnil podmínky Sparty a Hancka už se Boleslav týkat nebude. Kolik milionů na Letnou připluje?
Feyenoord konečně splnil podmínky Sparty a Hancka už se Boleslav týkat nebude. Kolik milionů na Letnou připluje?Flashscore
Tak už je to jasné. Feyenoord Rotterdam na sedmičce přeci jen uspěl a letenské "S" skutečně pouští svého klíčového obránce Dávida Hancka na další zahraniční misi.
Reklama
Reklama

Jak zaznělo na portálu idnes.cz, čtyřiadvacetiletého defenzivního univerzála čeká v průběhu pátku na nizozemské půdě zdravotní prohlídka, po níž by mělo dojít k podpisovému aktu.

Přední celek Eredivisie by měl za reprezentanta Slovenska poslat do české metropole zhruba 200 milionů korun a zanedbatelná není ani bonusová část dosahující výši 50 milionů korun. To vše podle toho, jak se mu bude v Rotterdamui dařit.

Byť Tomáš Rosický a spol. odolávali nizozemským nájezdům velmi dlouho, klub nakonec vyslyšel i přání samotného čerstvého otce, který se na osobních podmínkách domluvil s Feyenoordem již ve čtvrtek.

Tým, v němž zůstávají stopeři Zelený, Sörensen, Vitík, Panák a Čelůstka, který je ovšem na dlouhodobé marodce, už se tak představí proti Mladé Boleslavi bez svého klíčového defenzivního specialisty, který navíc generoval i pěkná ofenzivní čísla.

Patnáctinásobný šampion Nizozemska, který má za sebou bezgólovou remízu s Heerenveenem, ho bude moci poprvé využít 21. srpna ve venkovním utkání proti Waalwijku.

Na Spartu zatím podle Loučky změnili taktiku všichni trenéři. Půjde i proti Boleslavi o dobývání hlubokého bloku?

Zdroj: sport.aktuality.sk, idnes.cz