eFotbal

Feyenoord měl bohužel víc štěstí, domnívá se Schranz a dodává: Můžeme mít hlavu nahoře, klobouk dolů před Slavií

Feyenoord měl bohužel víc štěstí, domnívá se Schranz a dodává: Můžeme mít hlavu nahoře, klobouk dolů před Slavií
Feyenoord měl bohužel víc štěstí, domnívá se Schranz a dodává: Můžeme mít hlavu nahoře, klobouk dolů před SlaviíFlashscore
Slavii nedokázal dotlačit do semifinále Evropské konferenční ligy ani vyprodaný Eden. Jak vše hodnotil ofenzivně laděný Ivan Schranz?
Reklama
Reklama

"Zle jsme vstoupili do zápasu, dostali jsme rychlý gól z naší chyby, ale to k fotbalu patří. Oklepali jsme se a vrátili jsme se do zápasu, ale bylo to z obou stran dost opatrné. Byla cítit vážnost zápasu, že je to rozhodující duel a jsme opravdu daleko v soutěži. Myslím si, že jsme měli málo šancí a udělali jsme pár chyb, což nás nejspíš stálo dneska postup, ale říkám takový je fotbal. Myslím si, že můžeme mít hlavu nahoře a rozdali jsme si to férově, ale ve čtvrtek měl Feyenoord bohužel více štěstí," pronesl stránkami slavia.cz citovaný exjablonecký expres.

Chybujícímu Aleši Mandousovi nic nevyčítal. "Mandy nás nespočetněkrát zachránil. Teď udělal chybu, ale každý z nás děláme v zápase chyby, někdy z nich prostě pramení góly. Chybu může udělat každý, ale je důležité se k tomu správně postavit. Mandy se k tomu postavil dobře, potom měl pár výborných zákroků a vůbec ho to nerozhodilo. Takže klobouk dolů před ním. Stojíme všichni za ním, jsme jeden tým a jdeme dál, to patří k fotbalu," přidal kolega Ousoua, Traorého, Lingra a spol.

Atmoféra na stadionu podle něj byla úžasná. "Je potřeba poděkovat všem fanouškům, i těm hostujícím. Byla to výborná kulisa a užili jsme si zápas tam i ten čtvrteční. Jsme rádi, že přišli ve velkém počtu, hnali nás dopředu a vyjádřili nám podporu i po tom neúspěchu," zaznělo z úst Schranze.

A jak bude vzpomínat na letošní pohárovou cestu sešívaného "S"? "Čtvrtfinále mezi výbornými mužstvy je úspěch. Byli jsme jediným klubem z Česka, takže je to určitě úspěch a bereme to pozitivně. Vlastně hrajeme evropskou soutěž už asi potřetí nebo počtvrté za sebou, to se moc týmům v Česku nepodaří. Takže klobouk dolů před Slavií. Ale teď je před námi závěr ligy, takže se na to musíme připravit. Nechat tam všechno a dotáhnout to do vítězného konce," uzavřel na slavia.cz osmadvacetiletý rodák z Bratislavy.

Sklářům prý Jarošík vrátil chuť do fotbalu. Mohl by za pár let vést i Spartu? Rajnoch má jasno...

Zdroj: slavia.cz