eFotbal

Fortelný: Možná jsme mohli brankový prostor zasypávat více centry, pro nás bylo složité se tam jakkoliv dostat

Fortelný: Možná jsme mohli brankový prostor zasypávat více centry, pro nás bylo složité se tam jakkoliv dostat
Fortelný: Možná jsme mohli brankový prostor zasypávat více centry, pro nás bylo složité se tam jakkoliv dostatFlashscore
Záložník Jan Fortelný si připsal proti Vikingu Stavanger premiérový sparťanský start v evropských pohárech. Bezgólová remíza proti norskému soupeři mu však mnoho úsměvů na tváři nevykouzlila.
Reklama
Reklama

"Byl to náročný zápas. Všichni jsme se na něj těšili. Bohužel se nám zavřenou obranu Vikingu nepodařilo víc prorazit, abychom dali gól. Věřím, že v příštím zápase se nám to povede a z Norska si povezeme postup," zůstal optimistou třiadvacetiletý středopolař, jenž si v minulosti zahrál i za Jihlavu či Teplice.

Proč se letenskému "S" nepodařilo ani jednou prolomit obranu Vikingu? "Možná jsme mohli brankový prostor zasypávat více centry. Bylo to ale těžké. Viking byl zavřený v deseti lidech pod balónem a pro nás bylo složité se tam jakkoliv dostat," přiznal na klubových stránkách perspektivní fotbalista z Generali Česká pojišťovna arény.

A jaké vůbec bylo hrát poprvé evropský pohár a to před vyprodaným stadionem? "Bylo to pro mě úžasné. Teď už navždy budu mít ve vzpomínkách tento zápas. Doufám, že pohárový dvojzápas s Vikingem bude nakonec postupový a budu z toho mít celkově lepší pocit," zakončil na webu sparta.cz spoluhráč Mejdra, Zeleného, Holce a spol.

TOP 5 nejtřaskavějších přestupů české ligy za poslední roky

Zdroj: sparta.cz