eFotbal

Nebudu skrývat, že mě to sejmulo, přiznal slávista Vorlický. Musí na další operaci, v sezoně dohrál

Nebudu skrývat, že mě to sejmulo, přiznal slávista Vorlický. Musí na další operaci, v sezoně dohrál
Nebudu skrývat, že mě to sejmulo, přiznal slávista Vorlický. Musí na další operaci, v sezoně dohrálSK Slavia Praha
Slavii zasáhla pořádná nepříjemnost. Lukáš Vorlický, který nabíral parádní formu se zranil a musí na operaci. Na klubových stránkách vršovického klubu pak poslal fanouškům vzkaz plný smutných slov i naděje. Sezona pro něj totiž skončila. "Vorlis, držíme palce a přejeme brzké uzdravení!" odpověděl v reakci vicemistr z Edenu.
Reklama
Reklama

„Ahoj slávisti, jak víte, mám nějakou historii s kolenem. A bohužel, teď se objevil problém spojený s tou historií, který mi neumožňuje aktuálně dál pokračovat. Budu muset podstoupit další zákrok," začíná svůj vzkaz Vorlický.

"Chtěl bych říct, že za to nemůže nikdo z nás. Nemůže za to Slavia, nemůže za to reprezentace, z které jsem kvůli tomu odjel. Nemůžu za to ani já, je to věc, kterou aktuálně neovlivním. Ale budu dělat všechno, abych se zase vrátil. A byl tady před vámi co nejdřív," slibuje.

"Aktuálně čekám na termín operace, která pravděpodobně proběhne v Německu. Měl bych být mimo celou sezonu, bohužel. Je to pro mě aktuálně hodně těžké, nebudu skrývat, že mě to na chvilku sejmulo. Teď nad spoustou věcí přemýšlím, nicméně jsem přesvědčen o tom, že jakmile budu za sebou mít operaci, tak do sebe dostanu zase velkou motivaci," pokračuje vzkaz.

"To, jak se Slavia ke mně postavila, mi hodně pomohlo. Cítím od všech podporu, že jsou v tom všichni se mnou. To, že jsem v Edenu nastoupil, sice jen čtyřikrát, před takovými fanoušky na takovémto stadionu, pro mě byl obrovský zážitek. To je to, co mě bude zase hnát dopředu. Abych se znovu vrátil a mohl to zase zažít. Věřím, že ještě toho máme před sebou společně ještě spoustu," dodává.

Lukáš Vorlický přišel do Slavie v únoru z Atalanty Bergamo, po rehabilitaci s operovaným kolenem se připojil k sešívané rezervě, se kterou oslavil návrat do druhé nejvyšší soutěže.

V letní přestávce reprezentant do 21 let zasáhl do všech pěti přípravných duelů, vybojoval si místo v A-týmu, za který zapsal z pozice střídajícího hráče na podzim celkem šest soutěžních startů. Čtyři v lize a dva v kvalifikaci o Ligu mistrů.