Bohemians
U Klokanů Škodu nadchla foodzóna na náměstíčku u stadionu. Ochutnal dobře vychucenou klobásu, grilované prasátko i sekanou. O ní dokonce zjistil, že tu samou si do kabiny po zápasech objednávají fotbalisté Slavie. "Když jím tuhle sekanou, cítím se jako u babičky na nedělním obědě. Je to fakt dobrý, poměr masa a housky je skvělý," hodnotil nadšený kuchař.
Baník Ostrava
Baník pro své fanoušky už delší dobu před každým zápasem připravuje foodzónu plnou různorodého občerstvení. My jsme ochutnali cheesecake, hamburger, pivo z beerjetu a samozřejmě klobásku, která Martina bez nadsázky nadchla. Dostal k ní navíc na grilu rozpečený chléb, který celý gurmánský zážitek vystřelil ještě o patro výš. "Kdyby se trenér Baníku nejmenoval Hapal ale Papal, tak by se tu určitě napapal. Velký výběr, dobré jídlo. Celkově spokojenost," hodnotí kuchař.
Viktoria Žižkov
Fanoušci žižkovského klubu jsou zvyklí na své nedělní brunche na stadionu a právě jeden takový jsme vyzkoušeli. Zelňačka nebo cigáro v bagetě jsou sice po ránu pro netrénovaného strávníka docela náročné dietní výzvy, ale Martin to zvládl a občerstvení na Žižkově kvitoval: "Žižkov doručil kvalitu, bylo to moc fajn. Něco bych udělal jinak, ale celkově je to skvělý zážitek."
Druhou epizodu naší Livesport Daily Food Tour vám nabídneme za týden a podíváme se mimo jiné na fotbalovou Slavii, Spartu i do Plzně.