eFotbal

Posila z Itálie zatím za Spartu hrát nebude. Vynechá i duely proti Sigmě a Stuttgartu

Posila z Itálie zatím za Spartu hrát nebude. Vynechá i duely proti Sigmě a Stuttgartu
Posila z Itálie zatím za Spartu hrát nebude. Vynechá i duely proti Sigmě a StuttgartuAC Sparta Praha
Elias Cobbaut (26) měl být posilou, která pomůže Spartě v těžké chvíli, kdy potřebovala zacelit v kádru mezeru po marodech na kraji defenzivní řady. Jenže od svého příchodu z Parmy si Cobbaut zatím neobjevil ani mezi náhradníky. I on má zdravotní problémy a podle novináře Jiřího Fejgla z deníku Sport to tak v nejbližší budoucnosti zůstane. Na fanoušky Letenských tak zatím udělal největší dojem vizáží tvrďáka.
Reklama
Reklama

Belgický obránce se sice těšil, jak si zahraje Ligu mistrů, jenže proti rakouskému Salcburku (3:0) nebyl nakonec ani na lavičce. A stejně to dopadlo i při ligové bitvě na půdě posledního celku Chance Ligy v Českých Budějovicích. Ve zmíněném utkání navíc Letenští přišli o dalšího stopera – Mathiase Rosse (23). Takže mají o problém víc. Jak dlouho bude Ross absentovat není jasné.

Novinář z deníku Sport Jiří Fejgl nyní přišel s informací, že by se měl Belgičan vrátit k tréninku příští týden, ale vynechá páteční ligový duel proti Sigmě Olomouc i následný utkání Ligy mistrů ve Stuttgartu. To se bude hrát příští úterý.