eFotbal

Atmosféra bude pekelná, tuší kouč Plzně před Evropou. Musíme být lepší než na Slavii, velí

Atmosféra bude pekelná, tuší kouč Plzně před Evropou. Musíme být lepší než na Slavii, velí
Atmosféra bude pekelná, tuší kouč Plzně před Evropou. Musíme být lepší než na Slavii, velíProfimedia
Pořádně těžká fuška čeká Viktorii Plzeň ve čtvrtek v Evropské lize na hřišti Frankfurtu. Západočeši půjdou podle asistenta trenéra Jana Trousila do utkání s jasným cílem. "Chceme předvést jiný výkon nežna Slavii, tam jsme byli bojácní, výkon nebyl vůbec dobrý," přiznal kouč s tím, že se všichni těší na zápas na velké stadionu, který bude vyprodaný.
Reklama
Reklama

Plzeň má co napravovat. V české nejvyšší soutěži naposledy zklamala, když prohrála šlágr v Edenu jasně 0:3. "Slavia je evropské mužstvo, ukázala, jak se hraje v intenzitě od první minuty. Frankfurt do toho nedupe tak, jako Slavia, ale v hráčích má jinou kvalitu," uvědomoval si Trousil v rozhovoru pro klubovou televizi.

"Musíme se na to všechno připravit v hlavách, atmosféra bude pekelná. Musíme to zvládnout v hlavě a v defenzivě. Na Slavii jsme se chybami v rozehrávce dostali dolů a to nás pak provázelo celý zápas," konstatoval asistent trenéra Miroslava Koubka.

Soupeři prý vyrukuje na Viktorii s rozestavením 4 - 4 - 2. "Oba útočníci jsou výborní. Jsou skvěle rychlostně vybavení i technicky fantastičtí. Musíme být vzadu určitě pevnější než na Slavii," věděl Trousil. "Pro každého z nás to bude svátek. Bude vyprodáno, přijede kolem dvou tisíc lidí z Plzně. Chceme je potěšit, porveme se o co nejlepší výsledek. Chcemebýt odvážnější než na Slavii a být Frankfurtu důstojným soupeřem," dodal s tím, že atmosféra bude pekelná. "Věříme, že kluci předvedou výkon, který je hodný Viktorie Plzeň."