eFotbal

Španělská výzva pro Balotelliho? Jednání o možném přestupu jsou již v pokročilé fázi

Jakub Šafka
Mario Balotelli byl kdysi vnímán jako velký talent, ale svá nejlepší léta promrhal
Mario Balotelli byl kdysi vnímán jako velký talent, ale svá nejlepší léta promrhalAdana Demirspor
Kdysi byl Mario Balotelli (34) považován za obrovský talent, ze kterého bude těžit nejen reprezentace Itálie, ale svůj potenciál naplnit nedokázal. Někdejší tvář Interu Milán a Manchesteru City vadla každou další sezonou, až prakticky vymizela z podvědomí fanoušků. Sem tam se ale přihlásí o pozornost, tak jako třeba nyní, kdy je jeho jméno spojováno s přesunem do Španělska.
Reklama
Reklama

Útočník s ghanskými kořeny vystřídal během své dosavadní kariéry již hezkou řádku klubů. Naposledy to byl turecký Adana Demispor. Na této adrese mu v létě vypršela smlouva a jednání o možném prodloužení ani nezačalo. 

Balotelli by ale dlouho na volné noze zůstat nemusel.  Podle pořadu vysílaného ve španělském rádiu Cadena Cope je italský hráč v pokročilém jednání o možném přesunu do tamní třetí nejvyšší soutěže.

Zájem o něj projevil Intercity Alicante, který nemá daleko k pásmu sestupu. Tuto hrozbu by chtěl aktuálně patnáctý tým tabulky odvrátit.

Pro někdejší obletovanou hvězdičku to není zrovna nejlákavější nabídka. V tamní soutěži by mohl zatápět defenzivám rezervních týmů Atlétika Madrid, Betisu Sevilla, Realu Madrid či Villarrealu.