eFotbal

Frajer Le Giang vers. hříšníci Pelta a Nedvěd. A taky Mourinho. Čtěte v Hattricku!

Frajer Le Giang vers. hříšníci Pelta a Nedvěd. A taky Mourinho. Čtěte v Hattricku!
Frajer Le Giang vers. hříšníci Pelta a Nedvěd. A taky Mourinho. Čtěte v Hattricku!Flashscore
Tradičně pestrou směsici fotbalových příběhu, postav a osudů nabízí pravidelná rubrika Hattrickář stejnojmenného fotbalového magazínu. V posledním vydání se do ní zapletly tak rozdílné osobnosti světového a českého fotbalu jako Patrik Le Giang, Miroslav Pelta či José Mourinho.
Reklama
Reklama

Čím se o to zasloužili? Brankář Bohemians Le Giang se stal opravdovým Frajerem Měsíce. Jeho neziskovka Step by Step pomáhá znevýhodněným dětem od Česka po Indonésii. Le Giang se v rámci projektu Merit Award dostal do šestičlenného finále, v němž ho porota ocenila úplně nejvíc.

Miroslav Pelta zase bojuje se soudním balvanem s nápisem „dotace“ a zatím prohrává a hrozí mu šest let za mřížemi. Do křížku se zákonem se podle italských médií dostal Juventus a s ním prý i Pavel Nedvěd…

A copak je s Mourinhem, který nyní pracovně pobývá v Římě? Nic moc, ale jeho jméno si vzal do úst nastupující ministr zdravotnictví Válek v souvislosti s bojem proti covidu.

Do hattrikáře se zase prosadil starý známý Zlatan Ibrahimovič. Samozřejmě, po zlatanovsku, v kvalifikaci o MS sundal loktem Azpilicuetu a pak to okomentoval…

Tušíte jak? Tak si to přečtete v magazínu HATTRICK, který je nyní na trhu.