eFotbal

Frťala před Slováckem: Výsledek ze Slavie moc hezký nebyl. Bez takových zápasů bychom se ale neposouvali

Frťala před Slováckem: Výsledek ze Slavie moc hezký nebyl. Bez takových zápasů bychom se ale neposouvali
Frťala před Slováckem: Výsledek ze Slavie moc hezký nebyl. Bez takových zápasů bychom se ale neposouvaliFlashscore
Vrcholem sobotního programu pětadvacátého kola tuzemské nejvyšší soutěže bude výjezd Slovácka Na Stínadla. Klub z Uherského Hradiště bude chtít v Teplicích potvrdit čtvrté místo v tabulce, ale domácí se nevzdají bez boje. Doma se navíc mohou pochlubit šestizápasovou sérií bez porážky. Slovácko se na jaře hledá, prohrálo čtyři z pěti kol.
Reklama
Reklama

Utkání je na programu od šesté hodiny odpolední a dohlížet na něj bude sudí Zaoral s pomocí Dohnálka a Pospíšila na čarách, Machálek bude mít na starosti video. Teplice se v tabulce nacházejí zatím na devátém místě a nejlepším střelcem týmu je se šesti přesnými zásahy Fila.

„Výsledek 0:4 ze Slavie není moc hezký. Ale nebudeme se posouvat dál, když hráči, fanoušci ani my trenéři nebudeme zažívat takové velké zápasy. Teď máme zápasy s týmy ze silnější šestky, to bude srovnání našich kvalit, kam jsme se posunuli a na co aktuálně máme. Jedním z těch týmů je i Slovácko. Nesmíme zahodit, co jsme dokázali prvních pět jarních kol, chceme zase bodovat,“ zaznělo na předzápasové tiskové konferenci z úst kouče Sklářů Zdenka Frťaly.

ČEKÁ NÁS ASI NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ZÁPAS SEZONY. ZATÍM NÁM CHYBĚLO ŠTĚSTÍ, HLÁSÍ ÚTOČNÍK KARVINÉ DOLEŽAL

Slovácko má na své straně jedenáctigólového Havlíka, který je jedním z aspirantů na korunku pro krále střelců v této sezóně, ale výsledkově se mu nedaří. Proti Teplicím si však drží zajímavou bilanci devíti neprohraných zápasů v řadě, v sedmi z nich zvítězilo.

„Nedaří se nám celé jaro, po výhře v Karviné nám nevyšel zápas s Jabloncem. Udělali jsme nějaké změny v tréninkovém procesu a věříme, že se to pozitivně projeví. Teplice prožívají skvělé jaro, stoupají tabulkou. Jsou dobře organizované a mají dobrý přechod do útoku. Musíme předvést lepší výkon, pokud chceme vyhrát,“ prohlásil asistent trenéra Slovácka Tomáš Palinek.

Předpokládané sestavy:

Teplice: Ludha - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Beránek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Čerepkai, Fila.

Slovácko: Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Doski - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Cicilia.

Foto: 1. FC Slovácko