eFotbal

Galatasaray chce uspořit a Falcaa umístí na transfer listinu. Že by došlo po 12 letech na odchod z Evropy?

Galatasaray chce uspořit a Falcaa umístí na transfer listinu. Že by došlo po 12 letech na odchod z Evropy?
Galatasaray chce uspořit a Falcaa umístí na transfer listinu. Že by došlo po 12 letech na odchod z Evropy?Flashscore
Zatímco šestatřicetiletý mistr Evropy Giorgio Chiellini bude hrát za Juventus ještě nejméně dvě sezony a podle nové smlouvy si ročně přijde na 2,5 milionu dolarů, jiný známý veterán už takovou důvěru od svého současného zaměstnavatele nemá a to je přitom ještě o rok mladší, než defenzivní legenda Bianconeri s 535 soutěžním vystoupeními za Starou dámu...
Reklama
Reklama

Na mysli máme pětatřicetiletého kolumbijského snajpra Radamela Falcaa, jenž vyjma nepříliš vydařeného působení v Premier League střílel branky všude, kde byl.

Jak za River Plate, tak za FC Porto, Atlético Madrid, AS Monaco a koneckonců i Galatasaaray Istanbul, v němž operuje poslední dvě sezony.

Dvaadvacetinásobný šampion Süper Lig však ztroskotal v předkole Ligy mistrů na PSV Eindhoven, který ho vyřadil s celkovým skóre 7:2 a istanbulského obra tak čekají boje "jen" v předkolech Evropské ligy, což možná bude kámen úrazu.

Ač má "El Tigre" s tureckým titánem, za který dal v lize k tomuto datu 19 branek při 22 startech v základní sestavě, smlouvu ještě na jeden rok, vedení bude chtít uspořit a problémem může být jeho vysoký plat 5,2 milionů eur ročně.

Právě proto se ostřílený forvard pravděpodobně ocitne na transfer listině a nejspíš ho čeká hledání nového klubu. Zájem má mít portugalská Braga i několik celků z arabského světa.

A podceňovat určitě nejde ani argentinskou či kolumbijskou nejvyšší soutěž. Že by visel ve vzduchu návrat na jihoamerický kontinent, na němž naposledy hrál v roce 2009?

Nedvěd chce Ronaldovi přivést mistra Evropy. Podali jsme nabídku a čekáme na odpověď, zní z klubu

Zdroj: sport-express.ru