eFotbal

Gól mě zatím míjí, to mě mrzí, šance jsem už měl, krčí rameny Potočný. Kdo zaujal Horvátha z béčka?

Gól mě zatím míjí, to mě mrzí, šance jsem už měl, krčí rameny Potočný. Kdo zaujal Horvátha z béčka?
Gól mě zatím míjí, to mě mrzí, šance jsem už měl, krčí rameny Potočný. Kdo zaujal Horvátha z béčka?Flashscore
Plzeň je zatím v zimní přípravě stoprocentní. Poslední výhra nad druholigovým Ústím nad Labem (1:0) však byla hodně hubená...
Reklama
Reklama

"Zatím to byl náš nejtěžší soupeř v přípravě. Ústí hrálo organizovaně a hodně aktivně napadalo. Dali jsme jen jeden gól, ale měli i spoustu dalších šancí. Ty jsme nedali, tak doufám, že jsme si jejich proměňování schovali na další zápasy," uvedl asistent Pavel Horváth, jehož slova vyšla na webu fcviktoria.cz.

Po odstoupení Jean-Davida Beauguela a Josefa Koželuha šli do akce i Tomáš Jedlička a Karel Žilák ze západočeského béčka a Horvátha rozhodně nezklamali. "Tomáš nás příjemně překvapil, stejně tak Kája. Oba hráli na své pozici velmi dobře a určitě šanci šanci ještě dostanou," naznačil spolupracovník Michala Bílka.

Pozitivum bylo čisté konto, jehož pomohl zařídit i slovenský brankář s ústeckou minulostí Marián Tvrdoň. "Prostě dobře bráníme. Soupeře nepouštíme do šancí, jsme organizovaní v defenzivě. V tom musíme pokračovat," burcoval kabinu sedmadvacetiletý rodák z Nitry, který už je v Doosan aréně půl roku.

Zimní posila z Baníku Roman Potočný pak zatím čeká na svůj premiérový zápis do střelecké listiny. "Branka mě zatím míjí, to mě mrzí, šance na gól jsem už měl. Ale když se daří týmu a vyhráváme s nulou, tak to tolik nevadí. Bolely mě zadní svaly, protože před zápasem jsme měli náročný trénink v posilovně. Ale o tom příprava je, musíme být dobře připraveni na jarní část ligy," uzavřel na fcviktoria.cz třicetiletý záložník, jenž v minulosti prošel také Libercem nebo Teplicemi.

Plzeň uspěla i v třetím přípravném utkání, přišla však o Beaugulea. Výhru slaví také Hradec či Jablonec

Zdroj: fcviktoria.cz