eFotbal

Haaland a Lukaku? Tuchelův letní nákupní seznam obsahuje zajímavá jména

Haaland a Lukaku? Tuchelův letní nákupní seznam obsahuje zajímavá jména
Haaland a Lukaku? Tuchelův letní nákupní seznam obsahuje zajímavá jménaFlashscore
Thomas Tuchel se stal manažerem Chelsea uprostřed sezóny a zatím tak nedostal příležitost si upravit kádr. Tu dostane až v létě. Na nákupním seznamu má podle všeho těchto pět jmen a rád by získal alespoň některé z nich.
Reklama
Reklama
David Alaba

Osmadvacetiletý rakouský defenzivní univerzál zatím působil s výjimkou krátkého hostování v Hoffenheimu celou profesionální kariéru v Bayernu Mnichov, přestože začínal s fotbalem ve Vídni. Během této sezóny ale avizoval, že v létě z Mnichova odejde. Mezi nejvážnější zájemce patřil Real Madrid, dokonce se psalo o tom, že je jeho přestup do Madridu hotový, jisté ale není vůbec nic a zcela jistě se s agentem Alaby setkají i zástupci Chelsea.

zdroj: Bundesliga

Niklas Süle

Alaba by ale nemusel být jedinou posilou z Bayernu. Podle všeho stojí Tuchel i o svého krajana Niklase Süleho. Stoper Bayernu a reprezentant Německa by mohl být pro Chelsea zajímavou posilou. Chelsea bude chtít téměř jistě posílit na postu středního obránce a zajímavou variantou by mohl být právě někdejší zadák Hoffenheimu.

zdroj: Bundesliga

Romelu Lukaku

Belgický kanonýr Lukaku patří k nejlepším útočníkům na světě a momentálně to dokazuje v dresu Interu Milán. S anglickou ligou má ale bohaté zkušenosti, konec konců dříve působil i v Chelsea. Tam se ale tolik neprosadil, dařilo se mu až v Evertonu a v Manchesteru United, odkud odešel v roce 2019 právě do Interu. Tuchel by se ale velkému návratu Lukaka nebránil.

zdroj: Internazionale FC

Erling Haaland

Bývalý kanonýr norského Molde a rakouského Salzburgu vstoupil loni v lednu do německé bundesligy jako uragán. V dresu Borussie Dortmund střílí velký počet branek a nejspíše se jedná o druhého nejlepšího útočníka v Německu, lepší statistiky má pouze Robert Lewandowski. O Haalanda bude v létě velký zájem, do jednání ale vstoupí určitě i Chelsea.

zdroj: Borussia Dortmund BV

Gianluigi Donnarumma

Tuchel by ale možná chtěl pořešit i brankářský post. Situace mezi tyčemi je trochu komplikovaná, jedničkou klubu je hlavně Edouard Mendy, Kepa Arrizabalaga byl z brány více méně vytlačen. Právě Kepa nejspíše v létě z klubu odejde a nahradit by jej mohl Donnarumma z AC Milán, který by se ale určitě rval s Mendym o post jedničky. 

zdroj: Sportskeeda

zdroj: AC Milan