eFotbal

Hancko: Ve Spartě jsem našel skvělou partu a v Praze místo, kde bych uměl žít i po své kariéře

Hancko: Ve Spartě jsem našel skvělou partu a v Praze místo, kde bych uměl žít i po své kariéře
Hancko: Ve Spartě jsem našel skvělou partu a v Praze místo, kde bych uměl žít i po své kariéřeFlashscore
Po dvou letech na hostování se stal kmenovým hráčem Sparty. Na Letné se Hanckovi líbí, stejně jako v Praze, jak přiznal v novém rozhovoru pro klubové stránky. Slovenský reprezentační obránce, který v minulosti působil Žilině či italské Fiorentině, si své angažmá v české metropoli pochvaluje a věří, že se jeho tým dokáže prokousat do skupinové fáze Ligy mistrů.
Reklama
Reklama

Aktuálně je s týmem v Rakousku na soustředění, ale novinkou je pro něj to, že už je kmenovým hráčem. Ještě před startem Eura byl dotažen jeho přestup a o jeho budoucnosti tak bylo rozhodnuto. „Jsem šťastný, že můj přestup do Sparty dopadl. V Praze se mi líbí, dovedu si tady představit život po fotbale. A co se týče klubu, našel jsem tu skvělou partu, je tu podobná řeč, hrají se těžké zápasy včetně evropských pohárů. To je pro mě ideální kombinace,“ nechal se slyšet třiadvacetiletý obránce.

Jeho partnerkou je česká tenistka Kristýna Plíšková a část svého volna před startem sezony s ní strávil na Wimbledonu. „Vždycky se mi líbil Federer, teď už ale samozřejmě sleduju i ženský tensi, dívám se na něj každý její zápas. Kdyby se dalo cestovat, snažil bych se na turnajích být s ní. Tenis mě moc baví sledovat i hrát,“ pokračoval slovenský legionář pro Sparta.cz.

Nová sezona je za rohem a Spartu čeká náročná bitva o Ligu mistrů. V předkole se ji do cesty postaví Rapid Vídeň. „Máme šanci zabojovat o Ligu mistrů a já se na to moc těším. Nejlepší jsou ty těžké zápasy, kdy o něco jde. To mám moc rád. Věřím, že nám ten start vyjde,“ dodává Hancko.

Zdroj: sparta.cz