eFotbal

Hapal v Ostravě zužuje kádr. Fulnek zkusí štěstí ve Vyškově, Sotorník zakotví v Chrudimi

Hapal v Ostravě zužuje kádr. Fulnek zkusí štěstí ve Vyškově, Sotorník zakotví v Chrudimi
Hapal v Ostravě zužuje kádr. Fulnek zkusí štěstí ve Vyškově, Sotorník zakotví v ChrudimiFlashscore
Šampion české nejvyšší soutěže z roku 2004 dočasně přišel o osmnáctiletého stopera Patrika Měkotu, který si na jednom z posledním tréninků Baníku natáhl stehenní sval a se zbytkem ostravské družiny nemůže odcestovat na soustředění do tureckého Beleku.
Reklama
Reklama

Zahraniční kemp se nebude týkat ani dvou mladíků, kteří už hlavnímu kouči Pavlu Hapalovi nevejdou do kádru pro jarní část sezony 2022/2023.

Osmadvacetiletý univerzál Jakub Fulnek, který si v minulosti zahrál i za Mladou Boleslav, Vysočinu Jihlava či Táborsko, proto druhé lednové pondělí zahájil přípravu s druholigovým celkem MFK Vyškov, kde ho čeká práce pod Janem Trousilem. Aktuálně se mezi kluby jedná o přesné formě působení.

Druhý tým druholigového peletonu už neprohrál devět zápasů v řadě a ostřílený Fulnek se může dočkat premiéru v jeho dresu již 14. ledna proti slovenskému mužstvu MFK Skalica.

Do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY má namířeno také dvacetiletý obránce Filip Sotorník, který se bude nově připravovat s klubem MFK Chrudim. "Také v jeho případě probíhá mezi kluby jednání o formě angažmá," zaznělo na Twitteru FCB.

Sotorník může debutovat v nových barvách již třináctý lednový den proti Opavě. Pro tým trenéra Kronďáka půjde o zápasovou premiéru v roce 2023.

Prosadí se Van Buren naplno ve Slavii? V Edenu chce navázat na střelecké hody z Liberce