eFotbal

Henderson už letos chytat nebude. Jaké budou jeho další kroky?

Henderson už letos chytat nebude. Jaké budou jeho další kroky?
Henderson už letos chytat nebude. Jaké budou jeho další kroky?Flashscore
Dean Henderson se do brány Nottinghamu Forest v letošní sezóně již nevrátí. Hlavní otázkou pro nadcházející týdny je tedy to, zda anglický mladík zamíří zpět k Rudým ďáblům a pokusí se vybojovat pozici jedničky, či odejde na další hostování.
Reklama
Reklama

Po vynikajícím hostování v Sheffieldu United se Dean Henderson pokusil v Manchesteru United získat pozici gólmanské jedničky. V sezóně 2020/21 odchytal třináct ligových střetnutí, o rok později ale už nastoupil pouze do dvou duelů.

Letošní ročník tak strávil na hostování v Nottinghamu Forest, ale od lednového střetnutí s Leicesterem zůstává na marodce. Na vině je zranění stehenního svalu a podle The Telegraph si v letošní sezóně už Henderson nezachytá.

Místo něj bránu Nottinghamu střeží Keylor Navas, ale formu na Ostrovech zatím hledá. Svůj tým nepodržel proti Brightonu i Brentfordu a je docela možné, že se Nottingham opět po roce vrátí do Championship. Nyní ale zpět k Hendersonovi.

Šestadvacetiletý brankář si uvědomil, že David de Gea je neotřesitelnou jedničkou Rudých ďáblů. S United je navíc Španěl blízko podpisu nového kontraktu a podle Football Insideru se tak Henderson na Old Trafford vrátit nechce.

Henderson, který před svým přesunem k nováčkovi soutěže otevřeně hovořil o své frustraci z nedostatku příležitostí v brance United, tak hodlá opět z United odejít, tentokrát by se ale mohlo jednat o definitivní opuštění Divadla snů.