eFotbal

Hložek se Schickem budou 6 týdnů postrádat parťáka z útoku! Bellarabiho trápí koleno

Hložek se Schickem budou 6 týdnů postrádat parťáka z útoku! Bellarabiho trápí koleno
Hložek se Schickem budou 6 týdnů postrádat parťáka z útoku! Bellarabiho trápí kolenoFlashscore
Tragický nástup do ligy a k tomu zranění důležitého hráče do útoku týmu? Leverkusen v čele s Adamem Hložkem a Patrikem Schickem budou 6 týdnů postrádat Karima Bellarabiho kvůli zranění kolena.
Reklama
Reklama

V úvodním zápase Bundesligy Leverkusenu s Dortmundem nastoupil Karim Bellarabi v základní sestavě. Když ho v poločase střídal Adam Hložek, který si tak odbyl svůj debut, bylo jasné, že ho něco trápí.

Bellarabi si stěžoval na svalové zranění, ale magnetická rezonance v pondělí odhalila nutnost operace levého kolena. Karim si tak bude muset dát nucenou pauzu a bude moci jen sledovat zápasy Leverkusenu, které zatím nevypadají vůbec dobře.

Leverkusen nezačal ročník vůbec dobře. Vypadl z poháru s třetiligovým Elversbergem a prohrál i úvodní dvě ligová kola. Naposledy podlehl v sobotu 1:2 Augsburgu, který zatím jede.

Je tak jisté, že tímto zraněním dostane více prostoru právě Hložek k tomu, aby se ukázal a třeba vstřelil svůj premiérový ligový gól v novém působišti. Ani Patrik Schick zatím v tomto ročníku neskóroval, takže je ten pravý čas na prolomení smůly.

zdroj: bayer04.de