eFotbal

Hodinové oslabení přineslo jednadvacítce za statečný výkon cenný bod ze Slovinska

Hodinové oslabení přineslo jednadvacítce za statečný výkon cenný bod ze Slovinska
Hodinové oslabení přineslo jednadvacítce za statečný výkon cenný bod ze SlovinskaFlashscore
Svěřenci Jana Suchopárka uhráli cennou remízu se Slovinskem, když od 30. minuty hráli bez vyloučeného Adama Karabce. Gól na 1:1 vstřelil v oslabení útočník Tomáš Čvančara.
Reklama
Reklama

Lvíčata hrála ve Slovinsku se dvěma změnami oproti minulému zápasu s Anglií. David Jurásek nahradil zraněného Adama Gabriela. Do zálohy se dostal Kryštof Daněk, na lavičce zůstal naopak Václav Sejk.

V páté minutě se dostal do velké šance Čvančara, ale domácí brankář jeho pokus hlavou zneškodnil. Ve 30. minutě potom viděl po dvou faulech během pěti minut Adam Karabec dvě žluté karty a musel jít ze hřiště. O dvě minuty později se domácí dostali do vedení, když David Zec hlavou mířil přesně.

O vyrovnání se postaral v 59. minutě Čvančara, když si naběhl na centr kapitána Kaloče a hlavou se nemýlil.

Český výběr do 21 let tak získal jeden bod za remízu 1:1 a s třinácti body zůstává zatím na prvním místě před Anglií, která má dva zápasy k dobru.

Kvalifikace ME U21 2023

Slovinsko – Česko 1:1 (1:0)

Branky: 32. Zec – 59. Čvančara ŽK: Karabec, Žambůrek, Sejk, Hranáč ČK: Karabec Rozhodčí: Padžić - Hallin, Ekman (vš. Švédsko)Slovinsko: Turk - Trontelj, Zabukovnik, Stojinović, Španring – Žugelj (71. Tičić), Svetlin, Casar - Zec, Flakus Bosilj (84. Cipot), Matko (84. Koderman)Česko: Kovář – Fukala, Vitík, Knapík, Jurásek – Kaloč (85. Hranáč), Žambůrek – Daněk (46. Červ), Karabec, Šulc (85. Ševčík, 90.+3 Koubek) – Čvančara (76. Sejk)

Zdroj: repre.fotbal.cz