eFotbal

Hodně to bolí, protože na postup jsme měli, byli jsme dobře takticky připraveni a Švédy zaskočili, tvrdí Holeš

Hodně to bolí, protože na postup jsme měli, byli jsme dobře takticky připraveni a Švédy zaskočili, tvrdí Holeš
Hodně to bolí, protože na postup jsme měli, byli jsme dobře takticky připraveni a Švédy zaskočili, tvrdí HolešFlashscore
Finále play-off s Polskem se nekoná a českou reprezentaci čeká v úterý příprava na půdě Walesu. Švédsko totiž díky trefě ze 110. minuty triumfovalo a sen svěřenců Jaroslava Šilhavého o světovém šampionátu v Kataru se rozplynul.
Reklama
Reklama

"Samozřejmě z nich šel strach, měli tam nějaké šance, ale myslím, že na to, jací hráči světové úrovně to jsou, jsme se s tím popasovali výborně," pronesl jinak zklamaný slávista Tomáš Holeš po závěrečném hvizdu.

Ten nastoupil spolu s Jakubem Brabcem a Davidem Zimou ve tříčlenné defenzivní formaci a celkový výkon obrany mu udělal radost. "Myslím, že to fungovalo dobře, byli jsme dobře takticky připraveni a Švédy jsme zaskočili. Škoda, že jsme to nedokázali překlenout na naši stranu," mrzelo bývalého hráče Jablonce.

České naděje rozehnal Robin Quaisson. "Udělali to výborně. Celý zápas jsme byli kompaktní, ale v tomhle případě nás roztrhali a udělali to skvěle. Je to obrovské zklamání. Zápas jsme odmakali, nechali jsme na hřišti vše. Mohli jsme to na konci zápasu zlomit na naši stranu, měli jsme dvě šance, ale neproměnili jsme. Nepohlídali jsme si jednu situaci. Hodně to bolí, protože na postup jsme měli," uzavřel na serveru repre.fotbal.cz osmadvacetiletý rodák z Poličky.

Ligoví hráči, kteří vidí v rozehrané sezoně žluté varování možná až příliš často?

Zdroj: repre.fotbal.cz