eFotbal

Holce motivuje už jen pobyt ve Spartě: Ať už je v brance Florin, já, Heča nebo Kotek, na každého je spoleh

Holce motivuje už jen pobyt ve Spartě: Ať už je v brance Florin, já, Heča nebo Kotek, na každého je spoleh
Holce motivuje už jen pobyt ve Spartě: Ať už je v brance Florin, já, Heča nebo Kotek, na každého je spolehFlashscore
Slovenský gólman Dominik Holec čekal na první soutěžní start za Spartu hodně dlouho. Nakonec přišel v osmifinále MOL Cupu na teplických Stínadlech a premiéra se mu vydařila, protože udržel čisté konto a pomohl svým kolegům k postupu mezi nejlepších osm celků soutěže.
Reklama
Reklama

"To, že půjdu do brány, jsem věděl pár dní. Do posledního momentu jsem připravoval, abych byl na sto procent ready. Samozřejmě podvědomě tam možná byla nervozita, ale ne nějaká velká, něco už jsem odchytal. Jsem rád, že jsme to zvládli a postoupili jsme," liboval si exžilinský strážce svatyně, jehož slova nabídl web sparta.cz.

"V první řadě chci říct, že jsem šťastný, že jsem se do branky dostal. Těší mě, že mám za sebou první soutěžní start. Chytalo se mi dobře, kluci mi pomohli, neměl jsem moc práce. Dá se říct, že to byl bezproblémový zápas, bylo to asi ovlivněné i oslabením soupeře. Snažili se dál hrát, ale do ničeho se nedostali a my jsme to zvládli," přidal na klubovém webu konkurent dvojice Nita - Heča.

I když hrála defenzivní řada v úplně novém složení, na žádné nedokonalosti v komunikaci nedošlo. "Vůbec ne. My jsme takhle možná v nějaké přípravě i takhle hráli, což nám pomohlo, komunikace byla bezproblémová. Kluci to zvládli bez problémů, makali, zajišťovali se. Bez problémů. Měli jsme celý zápas pod kontrolou, k ničemu jsme je nepustili. Míč jsme neustále drželi a nemuseli jsme se o výsledek bát," těšilo Holce.

Protože Je Nita ve velké formě a leckdo o něm mluví jako o aktuálně nejlepším brankáři celé nejvyšší soutěže, šance ukázat se je alespoň v rámci pohárového dění. "Pro mě je motivace být ve Spartě každý den, být v tom týmu, mezi těmi kluky. Mužstvo šlape a za to jsem rád. Florinovi se daří, jsme za to všichni rádi. Doufáme, že se nám takhle společně bude dařit dál. Ať už je v brance Florin, já, Hečis nebo Fany Kotek, na každého je spoleh. Chceme udělat maximum pro to, abychom byli úspěšní. Táhneme za jeden provaz," ubezpečil na webu sparta.cz sedmadvacetiletý gólman, jenž prožil jaro v polské Ekstraklase.

Co se děje se Slavií?! Na Eden spadla krize a tihle hráči se trápí ze všech nejvíce!

Zdroj: sparta.cz