eFotbal

Horejš žádá po Peltovi kvalitní a zároveň hladové hráče. Povede se Jablonci zlákat plzeňského Kašu?

Horejš žádá po Peltovi kvalitní a zároveň hladové hráče. Povede se Jablonci zlákat plzeňského Kašu?
Horejš žádá po Peltovi kvalitní a zároveň hladové hráče. Povede se Jablonci zlákat plzeňského Kašu?Flashscore
Jablonecké mužstvo, které má před sebou důležitý domácí střet se Spartou, se před pár dny zbavilo dlouholeté opory Vojtěcha Kubisty, jenž našel nový domov v Mladé Boleslavi.
Reklama
Reklama

Podle hlavního kouče Davida Horejše chtěl odejít sám hráč, který nebyl spokojen s postavením, jaké v týmu měl a s vlastníkem Miroslavem Peltou se dohodl na změně.

Jeho novému chlebodárci z města automobilů stačilo uplatnit výstupní klauzuli, kterou měl zakotvenou v kontraktu.

"Nemohl jsem s jeho odchodem nic dělat. Musíme si poradit bez něho. Zároveň věřím, že se podaří mužstvo ještě vhodně doplnit. Na posílení pracujeme. Hlavně směrem do defenzívy. S majitelem klubu se o tomto tématu bavíme, zvažujeme možnosti. Shodujeme se na tom, že konkurence se musí zvýšit. Měli bychom zareagovat na odchod Kubisty. Doufám, že se nám tým povede dobře doplnit kvalitními a zároveň hladovými hráči. Potřebujeme už zabrat naplno," nechal se slyšet pro magazín Gól exkouč Dynama České Budějovice.

Se severočeskou Střelnicí byl v uplynulých týdnech spojován například osmadvacetiletý stoper Filip Kaša z Viktorie Plzeň, který odehrál v předkolech Ligy mistrů jen 27 minut, leč ve FORTUNA:LIZE nastoupil do dvou celých zápasů. Je to stále reálné? "Plzeň čeká Liga mistrů, její hráči nechtějí Viktorii opouštět. Nějaké možnosti ve hře ale jsou, věřím, že nějaká dopadne," zakončil na portálu gol.cz nadřízený Sejka, Polidara, Šulce a spol., který od svého letního příchodu do Jablonce stále nepoznal chuť vítězství.