eFotbal

Horké drby ze San Bernabéu: Jakých změn by mohl doznat kádr Bílého baletu?

Horké drby ze San Bernabéu: Jakých změn by mohl doznat kádr Bílého baletu?
Horké drby ze San Bernabéu: Jakých změn by mohl doznat kádr Bílého baletu?Flashscore
Los Blancos plánují již během lednového přestupového okna výrazné změny ve svém kádru. Španělský královský klub nebyl během léta příliš aktivní a změn v kádru proběhlo minimálně. Očekává se ale, že nový kouč Carlo Ancelotti bude chtít po podzimu vyhodnotit aktuální stav a již některé tváře označit za nepotřebné. Největším adeptem na konec v Realu je velšská hvězda Gareth Bale, ale i další tváře nemají nic jistého. Naopak se objevují jména, která by mohla být označena za vytoužené posily. Jaké horké drby tedy poslední dny v evropských médiích nabídly?
Reklama
Reklama
3) Ferland Mendy

Podle listů The Hard Tackle a Fichajes by mohl Real učinit již během zimy překvapivý tah a přes palubu hodit francouzského obránce Ferlanda Mendyho. Ten od svého příchodu v roce 2019 zaznamenal již 70 soutěžních zápasů, ve kterých si připsal 3 branky a 4 asistence. Přirozený nástupce za Marcela se však začal potýkat se zraněnými, které dali prostor dvacetiletému Guttiérrezovi. Ancelotti může navíc v případě potřeby na pozici levého beka zapřáhnout také Davida Alabu nebo Nacha.

Zdroj: thehardtackle.com

2) Gareth Bale

Velký otazník se vznáší nad setrváním velšského internacionála Garetha Balea. Na San Bernabéu přicházel z Tottenhamu s velkým příslibem, který však i vinou četných zranění nedokázal naplnit. Po hostování v Londýně na staré známé adrese se vrátil s touhou být opět platným členem Bílého baletu, ale další zdravotní patálie přiživily spekulace o jeho odchodu. Španělský list Marca dává největší šance návratu na Ostrovy, ale taktéž dodává, že hráč bude muset výrazně slevit ze svých mzdových nároků.

Zdroj: marca.com

1) Rayan Cherki

Podle informací Fichajes Real bedlivě sleduje teprve osmnáctiletý klenot Lyonu, který je mnohými označován jako nový Karim Benzema. Není to však proto, že by současná hvězda Bílého baletu pocházela z této adresy, ale v mladíkovi je cítit velký hlad a touha hnát se do vápna soupeře. Rayan Cherki na rozdíl od svého krajana navíc operuje na postu ofenzivního záložníka. V hledišti Lyonu nyní sedí pozorovatelé, kteří jsou připraveni schopný talent odlovit již během ledna.

Zdroj: fichajes.com