eFotbal

Horváth: Na Kovaříka se budeme připravovat jako na Messiho, snad si svůj drahý palec na levé noze schová na jiné zápasy

Horváth: Na Kovaříka se budeme připravovat jako na Messiho, snad si svůj drahý palec na levé noze schová na jiné zápasy
Horváth: Na Kovaříka se budeme připravovat jako na Messiho, snad si svůj drahý palec na levé noze schová na jiné zápasyFlashscore
Na západě Čech si mohou oddechnout. Viktorii start do nového soutěžního ročníku 2021/2022 vyšel a všechny tři dosavadní měření sil přinesly výsledek 2:1 v její prospěch.
Reklama
Reklama

Dalším protivníkem Plzně bude v neděli od 19:00 celek Bohemians Praha 1905, který v nově započaté sezoně obhajuje desáté místo.

Zelenobílý soubor už sice nedisponuje Danielem Koskem ani Antonínem Vaníčkem, nicméně na druhou stranu Luděk Klusáček a Erich Brabec pracují v Ďolíčku s Martinem Novým, Janem Chramostou, Jakubem Fulnekem či Janem Kovaříkem.

Právě na něj upozornil i současný asistent účastníka třetího předkola EKL Pavel Horváth, byť v lehce odlehčeném duchu...

"Co se týče Honzy Kovaříka, těším se na něj. Doufám, že si svůj drahý palec na levé noze schová na jiné zápasy. Budeme se na něj připravovat jako na Messiho, samozřejmě ale jen levá noha," pronesl na fcviktoria.cz blízký spolupracovník hlavního kouče Michala Bílka.

Zatímco Klokani zahájili ligovou pouť remízou s hradeckým nováčkem, Plzeň se zdá být v o něco lepší formě. "Po postupu je příjemné přepínat z pohárového zápasu na ligu. Čeká nás Bohemka, která je v domácím prostředí vždy nepříjemný soupeř, navíc s podporou domácích fanoušků. Čeká nás těžký zápas. Soupeři se chceme vyrovnat v důrazu a nasazení, to je první předpoklad pro to, abychom byli herně lepší," uzavřel na fcviktoria.cz Horváth, jehož mužstvo ve vzájemných zápasech ovládlo 17 duelů a sedmkrát odešlo poraženo.

Trenčín hlásí dva české úlovky mezi tři tyče. Vedení AS přivedlo ostříleného matadora i dravé mládí...

Zdroj: fcviktoria.cz