eFotbal

Horváth: Na vesnickém fotbale mě fascinují vášeň, nadšení, nefalšované emoce i obrovsky pestrá paleta lidí

Horváth: Na vesnickém fotbale mě fascinují vášeň, nadšení, nefalšované emoce i obrovsky pestrá paleta lidí
Horváth: Na vesnickém fotbale mě fascinují vášeň, nadšení, nefalšované emoce i obrovsky pestrá paleta lidíFlashscore
Současný plzeňský asistent Pavel Horváth přiznal, že má slabost pro fotbal na nejnižší úrovni a "prales" je pro sedmačtyřicetiletého odborníka z Doosan arény jednou z vítaných forem relaxu.
Reklama
Reklama

Také proto neměl bývalý reprezentant Česka žádný problém přijmout účast v nové kampani projektu Kopeme za fotbal a zahrál si hlavní roli i video singlu "Koakabrána (Jedeme na hřiště)", která pro fotbalové potřeby upravila původní hit Yo Yo Bandu "Jedem do Afriky".

"Jsem moc rád, že jsem se letos párkrát ke klandru s klobásou dostal. Na vesnickém fotbale mě fascinuje ta vášeň, nadšení, nefalšované emoce. A taky obrovsky pestrá paleta lidí, která se na každém zápase sejde," nechal se slyšet bývalý středopolař Visselu Kóbe, Galatasaraye Istanbul i Sportingu Lisabon.

"Pro mě je návštěva vesnických stadionů opravdovou dovolenou. Tak snad to bude platit pro tisíce fanoušků také v nové sezoně," zakončila jedna z kultovních postav Viktorie, jež v předchozích letech sbírala trenérské zkušenosti i v Domažlicích, Sokolově či Příbrami.

Expres Mihálik si asi vyzkouší šestý klub kariéry. Z výběru trenéra Bílka se zřejmě přesune do Svědíkova kádru...

Zdroj: GambrinusChannel, Kopeme za fotbal