eFotbal

Hradec se pomalu, ale jistě bortí! Pilíř obrany Král odchází do Belgie

Hradec se pomalu, ale jistě bortí! Pilíř obrany Král odchází do Belgie
Hradec se pomalu, ale jistě bortí! Pilíř obrany Král odchází do BelgieFlashscore
Jedna povedená sezóna a stabilní pilíře se mohou rozutéct doslova po celém kontinentu i světě. Fotbalista Jan Král přestoupil z Hradce Králové do Eupenu.
Reklama
Reklama

Votroci ztrácejí dalšího hráče, jehož hvězda minulou sezónu strmě stoupla a byla tak jen otázkou času, kdy se pilíř hradecké obrany Jan Král přesune o dům dále. Po Janu Mejdrovi, který zamířil do Sparty jde už o druhého obránce ze základní sestavy, který se stěhuje 

Kapitán Adam Vlkanova by rád zamířil do zahraničí, i to by mohl být zásah pro celý Hradec. Už takhle se jedná o enormní problém. Král hrál v minulosti za Mladou Boleslav, Varnsdorf a německý druholigový klub Erzgebirge Aue a tentokrát bude jeho další štací belgický Eupen.

„Jan Král se stěhuje do belgického mužstva KAS Eupen. Je to přestup, který pro nás přišel jako blesk z čistého nebe. Příliš mnoho jsme s ním dělat nemohli, celek z Beneluxu se rozhodl uplatnit výstupní klauzuli. " reaguje Jiří Sabou, sportovní ředitel Votroků.

"Během své mladé kariéry se rychle vypracoval z mládežnického reprezentanta v pravidelného hráče nejvyšší české soutěže. Jsme přesvědčeni, že se prosadí i v belgické lize a udělá s námi další krok v kariéře." doplnil přestup  generální ředitel Christoph Henkel.

zdroj: Sport.cz