eFotbal

Hradecká generálka českého nároďáku před Eurem proti Severní Makedonii stále není vyprodaná

Hradecká generálka českého nároďáku před Eurem proti Severní Makedonii stále není vyprodaná
Hradecká generálka českého nároďáku před Eurem proti Severní Makedonii stále není vyprodanáFlashscore
Fanoušci stále mají možnost pořídit si vstupenky na generálku české reprezentace před mistrovstvím Evropy proti Severní Makedonii. V úterý v poledne začne doprodej posledních stovek lístků na přípravné utkání v Hradci Králové, které se v nové Malšovické aréně uskuteční příští pondělí. FAČR o tom informovala na svém webu.
Reklama
Reklama

Původní kvótu vstupenek fanoušci na konci dubna vykoupili během několika desítek minut, k dispozici ale budou ještě lístky z nevyzvednutých rezervací. Příznivci mohou v síti Ticketportal vybírat ze třech cenových kategorií, a to za 590, 790 a 990 korun. Do prodeje půjdou i místa, která jsou běžně určená pro hostující fanoušky, kteří však nedorazí. 

SLAVIA MÁ ZÁLUSK NA CHORÉHO, FANOUŠCI JSOU PROTI. VIDEO NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH JE UTVRDILO V TOM, ŽE REPREZENTANT DO EDENU NEMŮŽE

Reprezentační A-tým se na novém stadionu v Hradci Králové pro 9300 diváků představí poprvé. Před generálkou se Severní Makedonií ještě svěřenci trenéra Ivana Haška sehrají v pátek přípravný zápas s Maltou na soustředění v Rakousku, kam odcestovali v neděli.

Do dějiště šampionátu v Německu český celek vyrazí 13. června. O pět dní později vstoupí do své skupiny v Lipsku zápasem s Portugalskem, dalšími dvěma soupeři v základní části turnaje budou v Hamburku Gruzie a Turecko.

Foto: Profimedia