eFotbal

Hrubeš? Hodně mu věříme a do budoucna se těšíme na to, že jeho vliv na naši hru bude růst, zní z Julisky

Hrubeš? Hodně mu věříme a do budoucna se těšíme na to, že jeho vliv na naši hru bude růst, zní z Julisky
Hrubeš? Hodně mu věříme a do budoucna se těšíme na to, že jeho vliv na naši hru bude růst, zní z JuliskyFlashscore
Exkladenský útočník Jiří Hrubeš podepsal na dejvické Julisce svůj první profesionální kontrakt, díky němuž by měl vydržet v barvách Dukly minimálně do 30. června 2024.
Reklama
Reklama

Odchovanci Dukly tak mají evidentně cestu do áčka otevřenou, což dokazují i další přítomné tváře Artem Kovernikov, Jan Šťovíček, Jakub Štefan, David Kozel, Štěpán Šebrle či Jakub Jeřábek.

"Jsem moc rád, že mi Dukla dala šanci. Budu se snažit, abych svými výkony co nejvíce pomohl týmu," nechal se slyšet na klubovém webu fkdukla.cz nadějný forvard, jenž odehrál před pár dny v Tipsport lize proti Jablonci kompletních 90 minut.

Sportovní ředitel Jan Staněk si mne ruce. "Máme jasně nastaveno, že hráč se může posunout o kategorii výš, pokud svými celkovými výkony, nebo jejich některými důležitými atributy v delším čase, převyšuje kategorii nebo soutěž, kde působí. To je přesně Jirkův případ. Jirka svými výkony a góly táhl naše béčko v první polovině podzimu, opakovaně potvrzoval dobrou formu a zasloužil si přesun do A mužstva. I tam ukázal svůj potenciál, dostával se do šancí a je škoda, že nedal i nějakou branku. Teď ho čeká ta těžší část, a to dobré výkony potvrzovat a opakovat. Jirka k tomu má ale všechny předpoklady, hodně mu věříme a do budoucna se těšíme na to, že jeho vliv na naši hru bude růst," vzkázal funkcionář ambiciózního celku FNL.

Na podzim nasbíral svěřenec kouč Pilného v rámci šesti vystoupení 75 druholigových minut. Základní sestava z toho však ještě nebyla a do jarních odvet je tedy o motivaci postaráno.

Vindheim by se mohl rozloučit se Spartou kvůli této slavné německé adrese z Veltins Areny...

Zdroj: fkdukla.cz