eFotbal

Hvězda Albionu na Anfield Road? Liverpool si ji nemůže dovolit!

Hvězda Albionu na Anfield Road? Liverpool si ji nemůže dovolit!
Hvězda Albionu na Anfield Road? Liverpool si ji nemůže dovolit!Flashscore
Reprezentaci Anglie čeká na světovém šampionátu v Kataru čtvrtfinále se silnou Francií. V úvodním vyřazovacím kole dokázal celek zpoza kanálu La Manche smáznout Senegal jasně 3:0 a byl u toho i Jude Bellingham, o kterého je velký zájem napříč evropskými velkokluby. Jedním z nich je i Liverpool, ale tento transfer asi neklapne.
Reklama
Reklama

Alespoň si to myslí Graeme Souness – někdejší hráč i trenér Liverpoolu, jehož citoval web tribalfootball.com. Důvodem má být finanční náročnost přestupu mladého a nesmírně talentovaného záložníka, jenž v tuto chvíli hájí na klubové úrovni barvy německé Borussie Dortmund.

Jeho letní odchod z vestfálské metropole je takřka jistotou. Ale zatím se neví, kam jeho další kroky povedou.

Bellingham o sobě na MS dává pořádně vědět a na jeho služby se začíná tvořit pořádná fronta. „Nemáme dost času na to, abychom zde probrali jeho kvality. Je úžasný a jednou z něj bude velká hvězda,“ řekl v roli spolukomentátora v Kataru Souness.

„V Dortmundu vyzrál a je jasné, že v létě odejde. O jeho služby se ovšem reálně může ucházet jen pár týmů. Podle mě se bude rozhodovat mezi Manchesterem City a Realem Madrid. Bohužel si nemyslím, že by mohl skončit v Liverpoolu, protože noví majitelé si ho prostě a jednoduše nebudou moci dovolit,“ dodal Souness.