eFotbal

I Janošek potřeboval v Pardubicích usměrnit, Kováč po něm chtěl odlišné věci, než do té doby předváděl...

I Janošek potřeboval v Pardubicích usměrnit, Kováč po něm chtěl odlišné věci, než do té doby předváděl...
I Janošek potřeboval v Pardubicích usměrnit, Kováč po něm chtěl odlišné věci, než do té doby předváděl...Flashscore
Dlouholetý záložník Pardubic Jan Jeřábek neodehrál kvůli kolenu na podzim ani jednu ligovou minutu a počínání svých východočeských spoluhráčů sledoval jen z tribuny.
Reklama
Reklama

Osmatřicetiletý veterán, jenž je nejstarším členem kádru, zatím ještě nenastoupil ani pod trenérem Radoslavem Kováčem, jenž se ujal kormidla teprve v září.

Jak na něj působí třiačtyřicetiletý odborník, jenž před příchodem do Pardubic vedl Táborsko či Opavu a ještě předtím pracoval jakožto asistent ve Spartě?

"Po lidské stránce je opravdu hodný, je to společenský člověk, je s ním legrace. Ale se štábem má dobře zmáknuté i fotbalové věci, se svými asistenty už je chvíli pohromadě. Jsou sehraní. Radek Kováč na hodně kluků dokáže správně působit, přesně jim říct, co po nich v zápase chce," přiblížil v rozhovoru pro idnes.cz Jeřábek.

I když je červenobílé mužstvo tabulkově poslední, nikdo ještě boj o záchranu nevzdal a například Dominik Janošek se ve druhé polovině podzimu rozehrál ke skvělým výkonům. Kdyby se k němu přidali i další spoluhráči, kdo ví, třeba by se mohlpřímému pádu vyhnout a zakotvit alespoň ve snesitelnější baráži...

"Někteří hráči potřebovali usměrnit, chtěl od nich odlišné věci, než do té doby předváděli," doplnil Jeřábek.

Jít do Sparty teď, nebo až v létě 2023? Světlo do dilematu brněnského drahokamu vnesl agent Paska...