eFotbal

Inkasované góly v prvních poločasech? To je voda na mlýn soupeřů, ví kouč Boleslavi

Inkasované góly v prvních poločasech? To je voda na mlýn soupeřů, ví kouč Boleslavi
Inkasované góly v prvních poločasech? To je voda na mlýn soupeřů, ví kouč BoleslaviFlashscore
Trenér Mladé Boleslavi Karel Jarolím hodnotil bezprostředně poutkání s Ostravou výkon svých svěřenců, který odpovídal předchozím utkáním. Boleslav sice byla aktivní a tlačila se  do zakončení, ve kterém se jí však letos tolik nedaří. Navíc Středočeši dostávají hodně gólů v prvních poločasech.
Reklama
Reklama

“Rozhodlo, že jsme nedali gól a gól jsme dostali,” uvedl s mírným sarkasmem v pozápasovém rozhovoru pro O2 TV Sport trenér Boleslavi Karel Jarolím k výsledkově nevydařenému utkání s Ostravou. “Škoda možná té situace těsně před koncem prvního poločasu, kdy měl Jirka Skalák šanci. Bohužel jsme z toho ani branku netrefili. Ale šance si myslím, že byla na to, abychom aspoň branku trefili, ale nepodařilo se,” litoval zkušený trenér šance ze závěru prvního dějství, kdy Skalák trestuhodně netrefil po Matějovského přihrávce ve vápně ani bránu. 

“Druhý poločas si myslím, že tam od našich hráčů snaha byla, něco s tím výsledkem udělat. Byly tam i nebezpečné situace. Je pravda, že Halouska nás při té jedné hlavičce podržel také. Vytknout tomu mohu jenom to, že se nám nepodařilo trefit branku,” komentoval pro televizi bývalý reprezentační kouč trefně a věcně i druhou část dějství. 

Právě Jarolím může litovat toho, že jeho svěřenci v letošním úvodu sezóny zatím neproměnili spoustu šancí, které je pak stály body. Stejně tak tomu bylo v šestém ligovém kole i v Ostravě. “V tomhle zápase nás koncovka trápila určitě. Když nedáte gól, je to složité. A situace si myslím, že tam byly slibné na to, abychom mohli srovnat,” řekl smířlivě trenér klubu z města aut. 

Jarolím podle svých slov rovněž apeluje a apeloval na své svěřence kvůli inkasovaným brankám v prvních poločasech. “Už jsem apeloval (na hráče, pozn. red.), protože v prvních čtyřech zápasech jsme šli třikrát do druhého poločasu s tím, že jsme prohrávali. Samozřejmě, že je to téma, se kterým se budeme snažit něco dělat, protože je to voda na mlýn soupeřům, kteří se pak zatáhnout a mohou spoléhat na své protiútoky,” ví boleslavský trenér, na čem je potřeba do budoucích utkání a během reprezentační pauzy zapracovat. 

Novým trenérem Liberce bude Luboš Kozel. Pokusí se dostat Severočechy z marastu