eFotbal

Italský mistr si brousí zuby na křídelníka Chelsea. Má to však jeden háček...

Italský mistr si brousí zuby na křídelníka Chelsea. Má to však jeden háček...
Italský mistr si brousí zuby na křídelníka Chelsea. Má to však jeden háček...Flashscore
Úřadující italský mistr AC Milán by rád zopakoval svůj loňský úspěch. K tomu by měly dopomoct i nové akvizice v čele s Divockem Origim. Rossoneri však neusínají na vavřínech a jsou možná blízko k zisku další letní posily.
Reklama
Reklama

Tou by měl být Hakim Ziyech, jenž nedostává v londýnské Chelsea takový prostor, jaký by si představoval, a i klub samotný plánuje jeho prodej. Vedení milánských nicméně nepožaduje trvalý přestup, nýbrž hostování s následnou opcí. To by mohlo být zádrhelem v pokračujících debatách.

Navzdory původnímu plánu nakonec noví majitelé neuvolnili na letní přestupy ani zdaleka tolik peněz, kolik slibovali. Frederick Massara a Paolo Maldini tak musejí konat velké věci s nízkým rozpočtem, byť AC Milán nepotřebuje žádnou velkou revoluci.

Na San Siro doposud zamířili dva hráči. Z Liverpoolu přišel zadarmo Divock Origi. Druhou posilou je pak Charles de Ketelaere z Brugg, za něhož AC do Belgie poslalo 32 milionů eur.

Podle nenovějších informací by červenočerný dres obléknul rád i devětadvacetiletý křídelník, jenž by upřednostnil italskou destinaci před dalším působením na Ostrovech.

Rossoneri by měli celou záležitost rozlousknout po 20. srpnu. Na základě informací serveru Calciomercato Maročan na Stamford Bridge momentálně pobírá 100 tisíc liber týdně. Ziyech je však ochotný nechat si svůj plat snížit, aby si zajistil přestup do AC.

Zdroj: Calciomercato.com