eFotbal

Já a železný muž? Je v tom velká dávka štěstí. Byl by zázrak nevynechat vůbec nic, hlásí Buchta

Já a železný muž? Je v tom velká dávka štěstí. Byl by zázrak nevynechat vůbec nic, hlásí Buchta
Já a železný muž? Je v tom velká dávka štěstí. Byl by zázrak nevynechat vůbec nic, hlásí BuchtaFlashscore
Pokud byste ve Fortuna:lize pátrali po železných mužích, museli byste zaklepat i na kabinu Fastavu Zlín, kde je doma zkušený střední obránce Petr Buchta.
Reklama
Reklama

Zatímco v ročníku 2019/2020 chyběl osmadvacetiletý fotbalista pouhých pětačtyřicet minut, v právě probíhající sezoně 2020/2021 dosud nevynechal ani sekundu, což kromě něj dokázal už jen čtyřiadvacetiletý pardubický zadák Martin Toml, který se dříve pral i v dresech Vlašimi, Mladé Boleslavi, Karviné, Viktorie Žižkov či Táborska.

Pro podobné šňůry je rozhodující zůstat zdravý. "Zaťukal bych to na dřevo. Dál bych to rozebírat moc nechtěl. Jen že je v tom velká dávka štěstí. Třeba někteří kluci jsou v pohodě a zastaví je test," upozornil na stránkách idnes.cz obránce, jenž aktuálně hraje ve stoperské dvojici se Simerským a dle jeho slov jim to sedlo natolik, že to tak bude i v příštích zápasech včetně nejbližšího střetu s Bohemians 1905.

Mohl by odehrát až do konce ligy kompletní minutáž? Do konce zbývá 13 zápasů. "Mám tři žluté karty, takže by byl zázrak, kdyby se mi to povedlo do konce sezony udržet," připomněl na webu idnes.cz svěřenec Bohumila Páníka, jenž si v minulosti kromě Brna a Jihlavy zahrál také za vršovické Klokany.

V Baťově městě už působí necelé tři roky. Bude tomu tak i nadále? Kontrakt mu přeci jen vyprší již na konci června. "Je to v řešení, ale co bude dál, nemá momentálně cenu komentovat," uzavřel spoluhráč Potočného, Poznara, Jiráčka a spol., jehož názor vyšel na idnes.cz.

Tvrdíkovu Slavii na Hradě chválili Zeman i Číňané. Hráči vraždili neviňátka. A MOL Cup úpí

Zdroj: idnes.cz