eFotbal

Jablonec už trénoval i s Polidarem, Malinským, Pleštilem a Martincem. Dva důležití hráči mu ale zatím chybí...

Jablonec už trénoval i s Polidarem, Malinským, Pleštilem a Martincem. Dva důležití hráči mu ale zatím chybí...
Jablonec už trénoval i s Polidarem, Malinským, Pleštilem a Martincem. Dva důležití hráči mu ale zatím chybí...Flashscore
Tento týden zaplul do další fáze zimní přípravy také zelenobílý soubor trenéra Davida Horejše. Na umělé trávě v Břízkách se tak stalo za klasického jabloneckého počasí, čili zasněženého prostředí.
Reklama
Reklama

Z podzimního kádru absentovali pouze Vladimír Jovovič (v první polovině ligového ročníku zasáhl do 15 duelů), jenž se přidá k prvnímu týmu v průběhu týdne a Dion Cools (na podzim 8 ligových startů), který se účastní reprezentačního turnaje v Malajsii.

Kromě Jana Kroba, jenž pokračuje v rekonvalescenci, naopak mohl hlavní kouč přivítat i marody, kteří týmu chyběli v záběru podzimu. Konkrétně šlo o Matěje Polidara, Tomáše Malínského, Dominika Pleštila a Jakuba Martince.

Vrcholem prvního bloku bude přípravné utkání v Polsku proti tamnímu třetiligovému týmu KS Karkonosze Jelenia Góra a to v sobotu 10. prosince.

Ještě do konce roku 2022 se pak momentálně čtrnáctý tým FORTUNA:LIGY na polské území vrátí, s tím, že ve čtvrtek 15. prosince čeká Hübschmana a spol. ještě o poznání atraktivnější střet s prvoligovým celkem Miedž Legnica.

I úvod příštího kalendářního období přinese přípravný souboj se zahraničním protivníkem, a sice Dynamem Drážďany.

Svozil dostal důvěru Baníku i přes zdravotní problémy. V Ostravě bude pokračovat minimálně další rok