eFotbal

Jak by vypadala základní sestava Al-Nassru, kdyby se potvrdily všechny spekulace?

Jak by vypadala základní sestava Al-Nassru, kdyby se potvrdily všechny spekulace?
Jak by vypadala základní sestava Al-Nassru, kdyby se potvrdily všechny spekulace?Flashscore
Internetový portál Football VAR zveřejnil základní sestavu saudskoarabského celku Al-Nassr pro sezonu 2023/24 v případě, že by se potvrdily veškeré přestupové spekulace. Ronaldo by měl k dispozici parťáka z reprezentace a marockou superstar. Pojďme se podívat, jak by vypadala celá sestava ve formaci 4-3-3.
Reklama
Reklama
Brankář a obrana

Pozici brankáře Al-Nassr obsadil už loni. Z Neapole na Blízký Východ zamířil Kolumbijec David Ospina. S velezkušeným gólmanem, který kromě Neapole prošel i londýnským Arsenalem, či francouzským Nice, se počítá i pro tuto jedenáctku.

Rovněž obrana je složena z hráčů, kteří již v Al-Nassru působí. Nalezneme v ní jediné dva domácí hráče – Al-Ghannama a Lajamiho. Kromě nich se v sestavě kalkuluje se španělským stoperem Alvarem Gonzalezem a krajním obráncem Ghislainem Konanem z Pobřeží Slonoviny, kteří přišli ve stejném přestupním období jako Ospina. Oba hráči mají bohaté zkušenosti z francouzské ligy.

Zdroj: SSC Neapol

Záloha

Do rovin spekulací se dostáváme až v případě zálohy. Dva ze tří hráčů, se kterými jedenáctka Football VAR počítá, momentálně působí v západní Evropě. Prvním z nich je Ronaldův věrný parťák z portugalské reprezentace William Carvalho. Ačkoliv by Ronaldo podobný přestup jistě uvítal, defenzivní štít je dlouholetou oporou Betisu Sevilla.  

Druhým do party je španělský záložník Saul Niguez, který kromě krátké anabáze v Chelsea působí celou svou kariéru v dresu Atletica Madrid, kde v poslední sezoně plnil roli důležitého člena týmu. Posledním záložníkem na seznamu je Marcelo Brozovič. Výrazná postava Interu Milán přestoupila do Saudské Arábie toto léto.

Zdroj: Inter Milán

Útok

První postavu útoku Al-Nassru není třeba představovat. Cristiano Ronaldo je muž, okolo kterého se v současnosti točí saudskoarabský fotbal. V základní jedenáctce Al-Nassru nemůže chybět. Na křídle Ronalda doplní Anderson Talisca. Brazilec do Saudské Arábie přestoupil z Číny ještě než to bylo v módě. V dresu Al-Nassru doposud odkopal dvě sezony, přičemž v obou z nich zapsal 20 branek.

Hypotetickou jedenáctku doplňuje Hakim Ziyech. Kdysi superhvězda Ajaxu, se kterým pamatuje i legendární tažení Ligou mistrů, poslední sezonu paběrkovala v dresu Chelsea. Ziyech v Londýně působí už tři sezony. Poslední dobou si ovšem chce vymodlit přestup.

Zdroj: Al-Nassr Saudi Club