eFotbal

Jak to vypadá s Masopustem a Staňkem? Nebude ohrožena jejich účast v třaskavém taháku Plzeň - Slavia?

Jak to vypadá s Masopustem a Staňkem? Nebude ohrožena jejich účast v třaskavém taháku Plzeň - Slavia?
Jak to vypadá s Masopustem a Staňkem? Nebude ohrožena jejich účast v třaskavém taháku Plzeň - Slavia?Flashscore
Jaroslav Šilhavý udělal s Walesem oproti duelu ve Švédsku pět změn v základní sestavě a podle něj se to kapku projevilo na souhře.
Reklama
Reklama

"Sestava doznala změn, asi pět jmen tam bylo nových včetně brankáře. Bylo to trochu znát na souhře, kluci nehrají spolu tak pravidelně. Velšané v druhém poločase nastoupili a dostali nás pod tlak, ale myslím, že jsme to zvládli," liboval si šedesátiletý odborník, jehož slova vyšla na stránkách fotbal.cz.

Jeho svěřenci to podle jeho slov zvládli výsledkově a částečně i herně. Mrzelo ho ovšem předčasné střídání brankáře Jindřicha Staňka a záložníka Lukáše Masopusta...

Oba hráče, respektive jejich kmenové kluby Plzeň a Slavii, přitom čeká již v neděli vzájemný duel ve Fortuna:lize. Jak to s nimi vypadá?

"Mrzí mě to. Staněk dostal od protihráče do hlavy. Vzhledem k tomu, že měl asi tři neděle dozadu otřes mozku, rozhodli jsme se spolu s doktory, že do druhého poločasu už nenastoupí. Teď vypadá v pohodě. Lukáše Masopusta píchlo v třísle. Ale věřím, že to nebude tak vážné zranění, aby nemohl hrát v klubu," ozřejmil na serveru repre.fotbal.cz muž zodpovědný za výkony a výsledky národního mužstva.

Na Součkův gól Wales bleskově odpověděl, v Cardiffu Češi remizovali

Zdroj: repre.fotbal.cz